[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
22  23.5k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 08:33 發表 查看引用來源

以前會好怕醜,明明個心好想要都要扮到無野咁,唔會開聲話想要,更加唔好講話主動。之後經驗多左開始唔怕醜,就會開聲講話想點/想要,甚至至做主動個個,自己騎上去。
以前鍾意9仔式,而家鍾意男上女下,因為淨係訓係度享受唔洗出力 ...
其實9仔式都唔駛用太多力o架
不過應該係愈o黎愈中意女上... 因為可以發姣

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 09:02 發表 查看引用來源
師姐係越嚟越識享受!😉
女上有時候仲可以整9 佢
就係唔駛抆出o黎噴嘴噴面, 有時候係因為o黎唔切啦, 咁就o係佢射o左之後忽然起勢咁郁o黎郁去
時間絕對要超過黃金十秒果十秒, 睇佢依依呀呀頂唔順又走唔甩o既無助樣

引用:
原帖由 chubing 於 2021-6-17 11:28 發表 查看引用來源

我又係,通常第一q要佢口爆我,第二q就中出我。用套成日覺得未满足😬
係喎呢個都算係我其中一個轉變

以前搞o野就搞o野, 即係插插插, 一日如果有十次o既話十次都係插插插,
而家中意多角度o既刺激, 第一q 口爆吞精感受一下味蕾上o既衝擊 第二q 先插入去感受下面o既快感

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-17 13:32 發表 查看引用來源
我又醒起一件令小弟耿耿於懷多年嘅事,同口爆有關。

件事唔趣,亦唔好笑,甚至樣衰。樣衰到我其實唔太想提起。

話說有條女為小弟口爆+吞精之後,疑似出現嘔心情況。佢冇講,但觀佢嘅反應,我覺得係。唔知係精液嘅味(之後,小弟開 ...
哈哈哈哈哈哈吊你...
"有女子到你下面用膳之後感到不適..."
咁食環處有冇介入調查呀?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-15 13:42 發表 查看引用來源

嘻嘻那麼我們又是同路人了 不同的是我們有討論過這個問題
較早之前的一套 用的是低概率的順其自然方法 就是既不用安全套也不內射
即是在我嘴裡/ 臉上發射
如果這也令我 "意外" 懷孕的話 那就說明是天意 是我們跟 ...
老婆早晨
急不及待報一下料
尋晚呢..... 應該可以算係傾過下果個問題啦, 即係生唔生BB,
大王意思係無必要心急喎, 其實心底裡我都係同意o既
唔知幾時先可以回復到疫情開始之前果種狀態, 想出國就出國,
莫講話度蜜月連正式o既婚宴我地都仲未搞, 再再再重申我唔係介意呢d 野呀,
就算佢兜口兜面好大聲咁同我講 "唔搞" 我真係一d 都唔在意,
我只想同呢個人永永遠遠咁生活落去, 其他野完全無所謂
但人總會貪玩o既, 尤其是我 我只想真真正正無牽係掛咁去個旅行,
想用佢老婆o既呢個身份陪老公去佢想去o既地方旅行, 沿途伺候佢就係咁簡單
所以呢.... 其實我都未想咁快生 b 住.....

仲有就係你囉 你都未生, 可以o既話同你一齊大肚一齊入醫院,
一齊經歷唔同o既甜酸苦辣, 感覺都唔錯
咁如果你真係唔生啦, 我同你繼續兩袖清風咁得閒食個high tea 一齊shopping,
夾o岩時間朴先生同大王都得閒o既話甚至一齊去旅行都得!
我一條友大住個肚或者拖住個細路, 一切生活都會唔同晒, 我真係唔捨得...

好啦前言我唔講啦, 時間唔多, 想講o既係尋晚呢個會議結束之後,
用o左你所謂o既果個咩順其自然o既方法
無用套套啦 但係亦無中出, 好耐好耐無俾人零隔膜咁督入去
真係有質感有溫度 (應該唔需要我去形容啦卦?),  佢都last 到差唔多十零分鐘o架
勁正勁舒服, 督督督咁已經高潮o左兩次
之後爬上o黎口爆, 有精液有愛液好原汁原味一滴不漏咁吞晒 我超中意

訓返低休息果陣有d 意猶未盡...... 抖抖之後又忍唔住做多一次
只係要加速因為時間已經唔早 犧牲一下屁股同腳板俾佢攞籐條鞭我
打我打到佢再進入狀態為止, 再ok用力咁同佢啜乾淨支棍, 再毫無隔膜咁督督督
第二次督o左至少四五個字先射   當然都係射口
痛完一輪再插感覺更正囉 應該有六次高高
大王都話咁樣搞o野超正

難怪你地真係結o左婚咁多年都可以咁熱情一個禮拜搞幾次

報導完畢, 食早餐!

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-25 10:07 發表 查看引用來源
個人覺得,生仔其實同享受人生冇任何抵觸。

有能力嘅話,我認為係絕對應該生。而且要趁嫩生。

生仔之後,你仍然會一樣做愛。一樣可以旅遊。一樣大力打腳板(細路嘅腳板仔其實都好好打,如果你唔 ...
都唔係咁講o架...
點都會多o左顧慮卦? 二人世界出去行街睇戲已經好難啦,
睇都睇d 小朋友o岩睇o既o野多, 就算睇電視都係
大王中意睇古裝/ 歷史 (我都開始有少少)
電影.... 其實恐怖血腥肢解暴力題材我都o岩 咸片唔駛講啦
小朋友一係悶到抽筋一係唔適合

果班party友你記得吧? 已經散o左啦, 出o黎食吓飯都有o既,
但其中一個就係有o左, 要收心養性唔得再咁淫亂, 會議一致通過性派對小組即日解散
唔係話我條氣唔順一定要繼續玩 (我都係投贊成票o架)
不過舉個例, 有o左小生命好多o野真係會唔同

煲煙呢.............................................
大王戒到先算啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-25 11:13 發表 查看引用來源

顧慮當然會有。犧牲亦一定有。視乎你覺得值唔值啦。

以前有條女又係煙鏟妹(一日一包荷萬,口交緊都要吞雲吐霧,但小弟嗰陣居然覺得性感),佢對小朋友嘅睇法同你基本上一樣。係唔想為咗小朋友而犧牲兩公婆嘅生活質素。 ...
呢樣o野我信, 果位有o左o既朋友何嘗唔係一樣?
講件事你知, 其實我地一班人係有一齊出遊過o既
其中一次佢正好坐我隔離, 你知道飛機升降果種氣壓改變小朋友係好怕嘛, 好多時都會喊
果程飛機o既果個小朋友又實在係嘈得有d 厲害o既,
可能訓唔好啦, 個人燥燥地, 朋友爆o左一句 "吊你老尾搞唔L 掂個仔就塞L 返入你個X 窿度咪L 影響其他人啦!"
當然唔係企起身走去鬧人但係o係自己個位度埋怨囉
又係果種, 勁靚勁索波大腳長o既尤物 但惡起上o黎連本宮咁唔識死o既都唔係好咁惹佢
如果根據佢當日對細路仔咁厭惡o既表現, 我又係身家性命乜都拎出o黎賭佢呢世都唔會生
結果一有o左之後馬上好似變o左另一個人咁....

咁佢邊煲邊含過你幾多次咁呢? 好o左已經係前度, 如果唔係小心你支o野生癌囉
其實咁樣有冇特別感覺?
以一個非吸煙者o黎講有人o係身邊咁近距離(可以同你口交到) 煲煙唔係應該會厭惡o既咩?

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-25 13:59 發表 查看引用來源

飛機升降嗰陣,醒目嘅媽咪會準備定支奶俾佢啜,個BB飲住奶就唔會有耳壓嘅問題。

你都不妨測試下,下次坐飛機如果有耳壓問題,立即解開大王條褲,攞支龍棒出嚟。大大力啜。好似啜奶咁。應該work。

但呢個方法唔好講俾你嗰 ...
哈哈哈, 最尾果幾句...
人地想戒煙都唔得啦

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-6-30 12:43 發表 查看引用來源

都係大王幸福,啜住兩個奶嘴。
😚😚
呵呵total 應該有12個 😆

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-30 13:14 發表 查看引用來源

嘻~我應該猜到是哪十二個
講嚟聽聽

前往最後回覆