[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
18  23.5k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-16 10:53 AM 發表 查看引用來源

沒有誰征服誰的吧...  
誠然。現實情況係,多數由小女人征服大男人。床上如是,情感如是。

小弟成日講男人要點樣征服女人,其實係廢話,而且極度反映出小弟膚淺嘅大男人優越感。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 12:37 PM 發表 查看引用來源

唔係wo,佢反而話我點解要食藥,覺得好傷身
我話而家d避孕藥已經好少副作用,同埋我又唔係為搞野先食避孕藥,就算我無搞野都有食。食藥真係好多好處,可以預到大概幾時黎,M期又短d,個量又少d ...
長期食避孕藥,即使副作用唔大,始終冇咁好。留意,關鍵詞係「長期食」。

享受中出嘅最佳時機應該係婚後趕造人嗰段時期。否則,要等到男方做永久避孕(即係好似小弟咁,結紮做咗公公!),先可以放心玩無限中出。

我又醒起一件令小弟耿耿於懷多年嘅事,同口爆有關。

件事唔趣,亦唔好笑,甚至樣衰。樣衰到我其實唔太想提起。

話說有條女為小弟口爆+吞精之後,疑似出現嘔心情況。佢冇講,但觀佢嘅反應,我覺得係。唔知係精液嘅味(之後,小弟開始特別注重飲食。),定係射出嚟嘅量嚇到佢,令佢面色都變咗。

另一可能嘅解釋係,小弟喺佢心目中嘅「良好形象」幻滅咗(條女好似幾冧我)。至少,呢個係我自己認為最可能嘅解釋。

應該係小弟自己記憶所及,5大最樣衰事件之一。而且非常有陰影,

引用:
原帖由 chubing 於 2021-6-17 04:47 PM 發表 查看引用來源

你又唔使唔開心,同一個男人嘅米青都唔係次次一樣味,有時淡啲有時濃啲…. 比佢食多次又會有唔同嘅味道,為自己平反😂😂
可惜冇平反嘅機會。最後仲要由條女安慰番我轉頭,好似阿媽氹仔咁。而家諗起,仍然滴汗。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 03:43 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈哈吊你...
"有女子到你下面用膳之後感到不適..."
咁食環處有冇介入調查呀?
個調查結果係:肇事女子疑似過量進食狗公牌魚生味西米撈,出現嘔嘔哋情況。入院洗胃之後,已冇事出院嘞。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-17 06:17 PM 發表 查看引用來源
師兄同佢淨係做過一次?
係。

回覆 137# 蛇貴妃 的帖子

個人覺得,生仔其實同享受人生冇任何抵觸。

有能力嘅話,我認為係絕對應該生。而且要趁嫩生。

生仔之後,你仍然會一樣做愛。一樣可以旅遊。一樣大力打腳板(細路嘅腳板仔其實都好好打,如果你唔怕被告虐兒嘅話)。但你會成熟咗,做少咗無謂嘢,例如你唔會再成日上嚟引版吹水。

或者唯一唔好嘅係(對吸煙人士嚟講),唔可以再煲煙。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-25 12:36 PM 發表 查看引用來源

都唔係咁講o架...
點都會多o左顧慮卦? 二人世界出去行街睇戲已經好難啦,
...
顧慮當然會有。犧牲亦一定有。視乎你覺得值唔值啦。

以前有條女又係煙鏟妹(一日一包荷萬,口交緊都要吞雲吐霧,但小弟嗰陣居然覺得性感),佢對小朋友嘅睇法同你基本上一樣。係唔想為咗小朋友而犧牲兩公婆嘅生活質素。佢話,一定唔會生,甚至好憎生。小弟聽到佢估講,感想係:唉,呢條女雖然正(又係172cm),但將來唔會係一位賢妻良母。

後來... 我估應該係意外有咗,睇佢FB post親嘅嘢都圍繞佢個仔(個樣勁似佢老母,不過係男版),而且外型亦變得非常賢妻良母,確係冇咁索lu。而我估佢已咗戒煙。佢超錫個仔。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-25 02:11 PM 發表 查看引用來源

呢樣o野我信, 果位有o左o既朋友何嘗唔係一樣?
講件事你知, 其實我地一班人係有一齊出遊過o既
其中一次佢正好坐我隔離, 你知道飛機升降果種氣壓改變小朋友係好怕嘛, 好多時都會喊
果程飛機o既果個小朋友又實在係嘈 ...
飛機升降嗰陣,醒目嘅媽咪會準備定支奶俾佢啜,個BB飲住奶就唔會有耳壓嘅問題。

你都不妨測試下,下次坐飛機如果有耳壓問題,立即解開大王條褲,攞支龍棒出嚟。大大力啜。好似啜奶咁。應該work。

但呢個方法唔好講俾你嗰位惡死嘅朋友聽。等有朝一日佢面對番同一個情況。

女人食住煙同你含,其實真係超正。我記得煙鏟妹又會吹啲煙落小弟條J度,扮條J識得噴煙。有會吹煙圈出嚟,降落小弟嘅腹肌上面。有少少被人糟質嘅感覺,雖然小弟唔係M,但都覺得好性感。仲有,食煙時條脷同口腔可能比較乾,嚡嚡哋磨擦龜頭特別舒服。總之爽啦。

前往最後回覆