[一人一個系列] 今次講講習慣/喜好/床事流程o既轉變

收藏  |  訂閱
6  23.5k

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 10:57 發表 查看引用來源
想補充一樣嘢。

我覺得自己最大嘅改變係,以前狗公時代係個顏射L。或者因為小弟唯一嘅強項就係大量射精,特別鍾意睇到女仔被射到一臉都係嘅快感(係咪好變態? ),當然,另一個原因係怕條女懷孕。

而家變咗最愛係中出,甚至可以 ...
會呀 戴套做真係好似屌緊塊膠甘

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-15 13:29 發表 查看引用來源

小弟都有過類似經驗。某散餐妹主動話自己安全期,想試吓被人中出。我諗應該係佢啱啱M完發緊情,理智完全喪失。

我當時on99拒絕咗,以為好型(查實只係驚意外出事),成為一個永久嘅遺憾。唉,有得中出唔中,慘過敗家。 ...
其實。。。有時真係無如果 可能中出左佢會領野呢
諗起果時個ex大我 叫我book酒店同佢做 鐘意仲可以打真軍 內射佢 我又真係做足哂 其實都係好彩

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 22:41 發表 查看引用來源
點解話大你?之前冇試過?
果時未正式確立情侶關係 但大家都已經比較close同唔怕講性話題
有次佢話就來m 開始想要 我咪話使唔使幫下佢止餓 點知佢話好 跟著咪開始大我囉。。。。
果日同床幾個鐘後先正式拍拖。。。。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 22:53 發表 查看引用來源
咁即係先性後愛?😬
睇你點睇 反正大家本身都鐘意對方 只係一開始無表白姐

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 22:58 發表 查看引用來源
咁之後係咪一直都冇用套?
總之一到安全期甚至m到 就會事前叫我唔使袋盒dom上酒店
次次一到尾段仲會叫我射入去 驚死我會蚊出來甘

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 17:09 發表 查看引用來源

可惜通常我歷任男友都係得1Q,好少會第2Q
諗起果時同ex搞 一休夠就會chur到我硬 引我同佢來多q 如是者每轉酒店都起碼3至4q佢先夠皮

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-6-17 10:18 發表 查看引用來源

係,我仲特別鍾意俾男人中出,我以前拍拖應該係一盒套都未用哂過
好鍾意同男人講射哂俾我
而且果時ex仲話一打真軍 感覺更硬同熱 射入去果下都feel到個量多過射落套果督

前往最後回覆