超過半年冇上188,還有多小舊同好還在

收藏  |  訂閱
19  5.0k

超過半年冇上188,還有多小舊同好還在

超過半年冇上188,還有多小舊同好還在?冇得北上,大家交流和火藥味也冇,和平好多,報到區😜

引用:
原帖由 九哥哥 於 2021-6-15 21:44 發表 查看引用來源
超過半年冇上188,還有多小舊同好還在?冇得北上,大家交流和火藥味也冇,和平好多,報到區😜
九哥哥, 你好...
7月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-6-15 22:31 發表 查看引用來源
九哥哥, 你好...
7月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??
10月通到都執到啦. 7月冇可能

深圳有骨場開到兩點就閂門,唔系因為抗疫,係無客~

回覆 2# andy_2008 的帖子

10.1 或 春節 啦哈哈

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-6-16 09:13 發表 查看引用來源

10月通到都執到啦. 7月冇可能
今年都吾使望可以吾使隔理上到去。吾夠人打針,如果開關爆幾件中招,深圳啲高官,要炒尤,邊個夠膽去孭飛?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2021-6-15 21:44 發表 查看引用來源
九哥哥,
真係好耐冇見你蒲頭,呢度又冇乜骨塲消息更新,我都係每隔一兩星期至上嚟一次。

引用:
原帖由 voking 於 2021-6-19 05:50 發表 查看引用來源

今年都吾使望可以吾使隔理上到去。吾夠人打針,如果開關爆幾件中招,深圳啲高官,要炒尤,邊個夠膽去孭飛?
係, 依家深圳又爆緊,
同埋上面都話通關係睇下香港有幾多人打針, 依家咁少人打,
今年都唔使旨意返上去,

見羅湖好多塲出post話要拉閘暫停營業,唔知係咪全部深圳骨塲都收皮!

廣州嗰邊情況有少少緊張,排隊檢測條龍打哂蛇餸,朋友要排到凌晨。
引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2021-6-20 10:44 發表 查看引用來源

係, 依家深圳又爆緊,
同埋上面都話通關係睇下香港有幾多人打針, 依家咁少人打,
今年都唔使旨意返上去,

通關後,去咀咀睇吓有無野玩

前往最後回覆