上一頁下一頁
發新話題

送嘢俾老婆 - 大隻男精油按摩

收藏  |  訂閱
112  71.3k

好正我又想做按摩員😍😍😍😍

回覆 49# dttcalvin 的帖子

係ga,你想唔想奶下?依張係之前同佢扑嘢,插到開項時影的

附件

回覆 34# chris4296 的帖子

依個安排,我都唸左好耐同好爭紮

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 15:41 發表 查看引用來源
係ga,你想唔想奶下?依張係之前同佢扑嘢,插到開項時影的
插到開晒口就真

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 14:34 發表 查看引用來源
真係好正,我老婆都話好爽,師姐 你經驗多,可否都share 一下,我同老婆扑嘢個陣 佢成日都想話想試多d 賓周
早幾年深圳試過,本地又試過,不過本地果d會投入啲

回覆 55# 大食之熟女 的帖子

你自己一個定同埋老公?

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 15:43 發表 查看引用來源
依個安排,我都唸左好耐同好爭紮
最緊要老婆同意 ,咁就大家玩得happy。

回覆 55# 大食之熟女 的帖子

不愧熟女師姐,本地你係book 酒店定係另外找地方,我今次book 酒店,宜排價錢平。深圳你是到舖頭按摩嗎?

你鍾意單對單定有埋伴侶係隔離? 我老婆話咁樣兩個就幾正,再多一個就招呼唔切 會有d 攰。

大家如果鍾意,遲d 可以分享 我同老婆結婚前週圍扑嘢的經過,試過望住一望無際的大海扑嘢,漆黑夜空中在海中心望住星星扑嘢,下面是車水馬龍的街道,俾對面樓望住都照係露台張枱打真軍。係火車卧舖內對面有對60歲的老人家,都照扑嘢。行行下山除褲打真軍。

後樓🪜,走後門,奶菊花,小型SM,係✈️巴士上面含𨶙互摷 剃毛變身老臨白虎果,真空落街剪頭髮俾髮型師發現係咁被抽水,係巴士度玩無線震蛋,依d 相信大家都試過了。

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 16:28 發表 查看引用來源
後樓🪜,走後門,奶菊花,小型SM,係✈️巴士上面含𨶙互摷 剃毛變身老臨白虎果,真空落街剪頭髮俾髮型師發現係咁被抽水,係巴士度玩無線震蛋,依d 相信大家都試過了。.
嘩...邊有師兄你咁堅, 數埋都唔知有冇三樣...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆