上一頁下一頁
發新話題

送嘢俾老婆 - 大隻男精油按摩

收藏  |  訂閱
112  71.3k

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 18:05 發表 查看引用來源
接住之前,大隻仔其實未收工的。嚟度依一個點,好似都仲係差咁d,眼見Shy 既忙碌又享受,佢突然伸開個頭講:老公,快d 插我,我好想要賓周,屌我啦,唔好帶套,我要呀。

任何男人一聽到咁,都真係會硬到不得了,我立即到床尾,男上女下咁插入S ...
咁似我同個本地玩嘅情況嘅

我都好想知髮型師會點抽水啊!

回覆 78# 大食之熟女 的帖子

咁佢有冇掂你抽下水?😉

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 18:15 發表 查看引用來源
咁大家都睇到全相,都相當刺激,你見到佢岀埋嘢?
太黑,睇唔到,只聽到用紙巾聲,之後佢兩個出咗去,我繼續,可能佢唔係度,我自然咗

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 18:06 發表 查看引用來源
大隻仔話想屌呀,阿嫂巧正呀。但可惜無套,睇見我老婆對眼兩👁發✨咁望住佢碌𨶙,我梗係知我老婆想點。我內心爭紮左一下,算啦,橫掂都嚟到依一步,原本唸住收工了,但係見到咁,我就行去拎個避孕套,俾大隻仔,眼見大隻仔超開心。我拎緊 ...
好正呀,我唸去到呢步都吾理咁多,成功玩左次3p,我都想有咁嘅機會,呢次之後仲有冇再玩?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 18:18 發表 查看引用來源
咁佢有冇掂你抽下水?😉
冇呀,可能佢唔敢

回覆 84# 大食之熟女 的帖子

你有冇同按摩果個做?

回覆 86# 大食之熟女 的帖子

上得去都咁怕醜!😂

引用:
原帖由 home2home 於 2021-6-16 18:06 發表 查看引用來源
大隻仔話想屌呀,阿嫂巧正呀。但可惜無套,睇見我老婆對眼兩👁發✨咁望住佢碌𨶙,我梗係知我老婆想點。我內心爭紮左一下,算啦,橫掂都嚟到依一步,原本唸住收工了,但係見到咁,我就行去拎個避孕套,俾大隻仔,眼見大隻仔超開心。我拎緊 ...
既然開過阿嫂後門,何不乘機玩埋二穴中出呢?!

回覆 52# home2home 的帖子

有得奶我寶奶⋯奶到嫂子發哂癲咁😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆