包養越南女大學生篇 (持續更新)

收藏  |  訂閱
24  112.7k

包養越南女大學生篇 (持續更新)

2021 年,越南繼續封關,疫情下需要申請專家簽証入境越南河內公幹,足足隔離左21 日,分享下點滴,越南流行 sugar daddy, sugar baby, 包一個大學生每月大約越南盾1500 萬(港幣大約5000), 一星期見幾晚,間中叫佢返酒店,我之前在酒店識左個在酒店做 interns 的大學生,日日溝佢,請佢食野,送d 小禮物俾佢,最後用左1800 萬越南盾包左佢, 佢讀大學year 2 的學生,22 歲, 好乖好純,白淨,微波但係pink lin, 好彈,好嫩口,下面好緊,咩都肯做,今晚佢黎我酒店陪我過夜,剛剛由浴室做左一次,在浴室後入第一Q, 佢依家訓左。 40 幾歲扑個22歲的少女就真係好唔同。 稍後再續

附件

回覆 2# dttcalvin 的帖子

係,相中人就係,真人拍攝

附件

回覆 12# guthrie 的帖子

唔係,唔可以在隔離時同其他人接觸的

回覆 5# licklickson 的帖子

有,可以參考我之前出的河內post, 依家轉為包女

早上4:00 又硬,結果在返工前執多一劑, 好窄,好緊,好彈,好滑,叫聲成隻野貓好嗲,越南女仔比較服從性強,跪在地上幫我口交時就最有征服感。

回覆 6# ykdeng0064 的帖子

現在仍在越南河內,有排都未返,你會樂而忘返的

#2 講返在酒店識佢,d 英文真係有限,反而佢 text 就 可以用翻譯會清楚 d, 其實有本地人講,好多女大學生屋企好窮,如果要讀大學係好奢侈的,故此如果有人可以包,其中有2000 俾屋企已經ok.
在河內,女多過男,大家黎到求其都可以識到質素唔錯的女仔,絕對唔使搵人介紹。自己隨便在街都可以識到,除左每月俾錢,我就送左部iphone 俾佢,換來的,就是任砌任吊。。。。。

回覆 23# licklickson 的帖子

我貴精不貴多,依家較鍾意20~22 左右比較年青的,包養一條女大約估計會包到佢畢業至出黎做野吧,依家當自己條女,不過有時有小小 覺得自己會否太老坑。 越南女仔一過30 就認真麻麻,香港女仔襟老 d

所謂專家簽証都係一個簽証名,有本地公司擔保申請就可以。 我做工程。

#3 今晚係週末,餐廳只可以外賣,order 左d 野返黎食,今晚佢會黎酒店過夜。 河內酒店好多唔比無結婚証的本地女同外國人入住,我住間酒店雖然都有呢個要求,但由於我係long stay , 又係 VIP 房,所以都無人理我。

前往最後回覆