上一頁下一頁
發新話題

點解女人會同伴侶以外嘅男人上床?

收藏  |  訂閱
67  6.6k

點解女人會同伴侶以外嘅男人上床?

1)洩慾?
2)一時衝動?
3)對方合眼緣,淫心起(我覺得出現喺男人身上較常見)?
4)好奇?
5)寂寞?
6)報復?
7)測試自己性嘅吸引力
8)"搞到人怕怕醜醜唔好意思又想要又想拒絕, 到搞完 (或者同佢出完)之後睇佢果個一臉茫然o既表情"?(*特定人仕專用選項)
9)酒後出事

抑或其他性之外嘅原因?

引用:
原帖由 guthrie 於 17/6/2021 10:29 發表 查看引用來源
1)洩慾?
2)一時衝動?
4)好奇?
5)寂寞?
6)報復?

抑或其他性之外嘅原因?
咦,師兄呢個鋪嘅題材幾好喎,可以討論下,希望有多啲師兄師姐嚟加入。

阿星會覺得寂寞佔好大比例,有時男女關係少咗互動,好容易令到對方感到寂寞,咁啱呢個時候有個識得情趣嘅人出現,好容易就會有超越友誼嘅事情出現。

點解女人會同伴侶以外嘅男人上床?1)洩慾? <--- Yes
2)一時衝動?<--- 一半一半啦, 理論上唔係應該包含o係 1)洩慾 裡面咩? 性衝動都係衝動嘛
3)對方合眼緣,淫心起(我覺得出現喺男人身上較常見)? <--- 機會好低, 多數淨係會同佢含, 含過一次之後下次或者會做
4)好奇? <--- 同上
5)寂寞?<--- 寂寞都要有合眼緣o既人出現先得o既, 所以呢個應該唔算一個理由
6)報復?<--- 未試過

必須註明呢d 都係單身時候先會有o既諗法

7)  吸取陽氣

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2021-6-17 22:30 發表 查看引用來源
7)  吸取陽氣
原來如此...
怪不得那個BJQ 那麼像男生了
是吸的陽氣太多

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-17 03:39 PM 發表 查看引用來源

...
阿星會覺得寂寞佔好大比例 ...
Good one,C兄!我都相信寂寞係最大誘因,因為寂寞真係好可怕,對老人家同女人來講尤其係。話享受寂寞嘅人(譬如小弟),未嘗過真正嘅寂寞。

性愛未必解決到寂寞,但至少可以減輕寂寞,止到咳。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-17 04:59 PM 發表 查看引用來源...
3)對方合眼緣,淫心起(我覺得出現喺男人身上較常見)? <--- 機會好低, 多數淨係會同佢含, 含過一次之後下次或者會做
...
機會好低...做咩咁講?🤔

試味,過過目,睇吓口感手感合唔合格,再決定買唔買。睇辦咁喎吓嘩?

追加項目#7。

似乎亦算係一個比較有可能嘅動機。

留意「伴侶」可以係男女朋友(小弟作題時嘅原意),而唔一定係夫婦。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-18 09:39 發表 查看引用來源

機會好低...做咩咁講?🤔

試試味,過過目,睇吓口感手感合唔合格,再決定買唔買。睇辦咁喎吓嘩?
咁你話上床呀嘛, 即係做愛, 咁我話對果d 合眼緣o既男人通常幫佢地含o既念頭係多過同佢地做
好難講得清楚點解 想囉~ 同樣都係進入,
入下面係會有快感, 但嘴巴先可以 taste 到陣男人味卦
未幫人含過你未必會明

之但係又唔係咩睇辦o既, 不過上次試過味道囉, 如果同同一個人仲有第二次o既話梗係試埋其他o野啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-17 10:29 發表 查看引用來源
1)洩慾?
2)一時衝動?
4)好奇?
5)寂寞?
6)報復?7)測試自己性嘅吸引力

抑或其他性之外嘅原因? ...
嘩咁唯有揀埋 7 啦
可唔可以仲有一個 8, 好似你d 選項咁兩三隻字去總括我唔知點講...
就係中意 "搞到人怕怕醜醜唔好意思又想要又想拒絕, 到搞完 (或者同佢出完)之後睇佢果個一臉茫然o既表情"
咁樣o既呢個行為?
定係呢個其實又係 (7) o既意思?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆