SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
31  214.2k

回覆 1# ccwu56x2 的帖子

報到報到!

引用:
原帖由 enddcd 於 2021-6-18 08:42 發表 查看引用來源
貴花田仲有師兄幫襯嗎?
有件比較矮同不肥, 帶左個口罩相頭都OK. 其他就...

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-22 12:03 發表 查看引用來源

佢初期出道在竹街三連舖對面 x 蝶做時已經食過幾次(黑絲大 pat 短皮裙吸引我,吹奏開大收三魚)雖然年紀大 D 但識打扮下 keep 到,令外人睇落唔似 50 !(我覺得比大鍋後生少少),後來同豉油鬥交去左對面三連店中間,我都有搵佢!之後 ...
C10來講佢身形keep得算係咁, 開大好反應。如果佢後生D, 會多搵佢.

引用:
原帖由 OWEN312 於 2021-7-6 01:03 發表 查看引用來源

500開大不太值,以前就會去廟街食泰泰然後再去正骨😊

所以足鍾既8仔大家要留住同推介下
足鍾既8仔已成頻危物種了。就算有,都係熟人先會,唔係個個CHING都有咁既待遇。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-7-10 16:23 發表 查看引用來源
足鍾8仔不可以叫頻危物種 因為已經絕種 不論新知舊雨 都係一視同仁咁呃
又係.

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-7-15 00:15 發表 查看引用來源
哇日頭都有一件企樓下拉客個到哈。。。。
企樓下拉客個件食唔落

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-7-27 14:07 發表 查看引用來源

1. 大鍋 (之前 99 店)
2. 曲髪  (薯片舖隔離)
3. 唔記得個名 (足街 x 牒)

其實好多都來自以前第一代元老級髪仔 (緣髪廊),仲有少量元老散落周圍髪仔店 ...
大鍋 應不是緣來。最初見佢在大南近桂,後來去左福音戰士,再在99. 如無記錯。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-7-29 14:10 發表 查看引用來源

O…明白
今日發現佢剛轉場,去左窗醫街口。

引用:
原帖由 lung12291991 於 2021-7-29 04:33 發表 查看引用來源
是子珊,去完生果道愛x閣後不在SSP了,去了尖沙咀SPA..
樣係OK, 無波,貪錢.

引用:
原帖由 Interested 於 2021-8-1 12:29 發表 查看引用來源

大鍋在福音戰士時曾替我剪髪,剪得不錯
記得了,大南時間店好似叫雅麗。當時店內有兩個c8 幾OK,  比大鍋正。當時去唔一定升空,但好似會情人咁,dup 下攬下玩下,幾part 鐘都係80 per part. 消磨時間好爽。

前往最後回覆