SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
31  214.2k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-11-23 17:16 發表 查看引用來源

佢無染頭髮的,應該係包包面
早兩日見到即入閘. 好肉地但唔算係肥, 肉有彈性滑手幾好攬. dup完同我除完底底就自動無卡裝上床, 我即時又無卡裝開戰

波夠大夠堅, 好揸手.  西都算好插, 條女夠淫, 砌起來好爽.

可能番食, 但條街真係好揚, 車停燈看得清楚, 又可能會碰正方向報做特稿

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-12-9 20:45 發表 查看引用來源
無上裝,無下裝?全清
上+下=卡

今天開始強制安心出行. "按摩院" 是表列處所,髮仔可能好D, SSP既只按同樓上店怕會抽查,好似食肆咁.  

引用:
原帖由 dragonflydanny1 於 2021-12-16 19:31 發表 查看引用來源

咪撚吹啦
唔信唔緊要, 好似有師兄話齋,唔同人可能唔同待遇。

引用:
原帖由 TAT0493 於 2021-12-17 11:33 發表 查看引用來源
依家好多髮花都係揾快錢,摸吓摸吓打出又一個,20 分鐘 左右。
唔同以前真係按吓有 45 分鍾。
所以樓上骨有佢自己客路,起碼有得沖身。
髮花都揾快錢都成了風氣好耐. 所以ssp髮仔多數都系行來行去多,少入閘, 腳骨力都浪費埋。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-12-17 11:52 發表 查看引用來源
新年新開始,2022 年一月會開新討論區繼續討論…..

暫定名字:
SSP 髪仔養生💈 討論區 2022
十扑!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-12-17 11:47 發表 查看引用來源

呢樣係真的!如果好似 An 神撈咁,可能俾你免費中出添…..哈哈😄
有時又撞手神. 碰正條C9就黎M到, 或剛剛M後,特別淫蕩.

日前經過海街廟傍見到幼腳黑絲瘦底似C8一件,帶口罩上半面尚可,最衰無時間入即閘...

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-12-31 17:07 發表 查看引用來源
今日早收去左E陰交界,洗c店旁間迷你髮仔,有件細粒著白裙c9幾吸引,開兩魚按+出火,三魚按+打牌,揀左後者,上房有得洗手,jer,先按摩幾個字,骨技一般預左,P3先奶蓮奶一陣,又渣又奶佢就捽jer, 硬左上套男上邊狂渣波狂屌出野! 閪窿幾窄 ...
係,佢好似仲未知其他店既叫價,唔好提佢呀,佢既硬件3魚算性價比好好。

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-1-6 20:42 發表 查看引用來源
已經試了一次!按得不錯!收費較貴 ;連出火 要 400
樣同其他硬件係C8級別?

前往最後回覆