SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
13  214.0k

脚有紋身個女女,你估下几多歲?我在佢以前以前做個間舖頭,同佢鼓油好熟,佢話我知架,開頭我都唔信,但鼓油婆開手機比我睇佢老身我不得不信。估中冇獎。😅
引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-20 15:10 發表 查看引用來源

其實這店只有兩個C9 一個較肥 成日出門口㷛煙 一個係你講果個  腳有紋身 無可否認相頭吸引 以前在竹街頭車房旁三連店中間個間做過 也幫襯過  5魚一次真係見仁見智 喜愛便可 ...

個個都估中,C11,但食落都唔錯,但知後過唔到心理關口,之後冇再食
引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-20 18:56 發表 查看引用來源

佢皮膚黑黑地好難睇歲數 乜有50㗎啦 不過打扮下又ok嘅

有冇C兄開發到小寶店件C8,去左好多次都入唔到手,打算放棄啦
引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-6-25 21:23 發表 查看引用來源

就算唔係小寶開舗, 條街其他D大媽見到都唔開胃啦

姊妹店番左件C9,有樣有身材,但冇咩服務
引用:
原帖由 steinjack 於 2021-7-10 10:37 發表 查看引用來源

足鍾既8仔已成頻危物種了。就算有,都係熟人先會,唔係個個CHING都有咁既待遇。

昨天係咪著粉红色連身短裙個C8?
引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-7-21 19:18 發表 查看引用來源
睇到呢度ching推介絲打按摩,膽粗粗去試下,見有一小肥矮大波皮膚白滑樣似mixc8技師,另一瘦樣一般較老,當然揀大波c8,開三魚包出火。上閣樓仔揀左邊床間格大d,佢替我按摩按頸肩腰又幾夠力,按左一陣撩我BM話加一魚可十八摸,渣落 ...

有8成食得落,有冇咁多,靚C9真係好小數,我現在仲好努力咁記住我食過既女,希望仲數得出有几多個。
引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 13:55 發表 查看引用來源計計埋埋,到現在為止,ssp髮仔d女,已食過八成以上。

其他無食,係因樣衰、肥矮、食煙。

可唔可以講下最正同最難忘係边件女女。
引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 13:55 發表 查看引用來源
計計埋埋,到現在為止,ssp髮仔d女,已食過八成以上。

其他無食,係因樣衰、肥矮、食煙。

C兄形容得好好呀,睇腳冇得頂,上次開大時佢仲問我使唔使著番對絲襪先,好貼心
引用:
原帖由 中女addict 於 2021-8-13 18:38 發表 查看引用來源

望落身材好,樣似ET外星人

之前起楓街已試過,好順得人,用口又得,下边又得,得左,而且唔貴,冇而家C兄講咁貴,可能搬過來,租貴。
引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-13 19:08 發表 查看引用來源

佢话之前在风街,都係自己舖一个人做,果边拆楼才搬去足街。

冇得啜Lin冇所謂,冇得開大先係問題,冇癮,全店都得,係佢唔得,我已放棄。
引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-9-4 03:11 發表 查看引用來源

無得啜粒LIN, 咁無癮

前往最後回覆