SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
16  214.3k

早在2012年左右已見四妹,睇住佢變老,佢好似有個仔廿幾歲。

除左佢,仲有邊個係有咁老資歷,做左十年仲做緊?

記番起1898前邊界線上,機舖隔兩個舖,最元祖一間,個阿婆可能最老資歷。

同一間舖十幾年前有個阿紅,而家在醫街尾近音街。

另外,醫街貴花田對面有間開左十幾年的飛髮舖,有個肥c10成日同人剪髮,但都有同人排毒。

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-8-2 00:56 發表 查看引用來源

記得了,大南時間店好似叫雅麗。當時店內有兩個c8 幾OK,  比大鍋正。當時去唔一定升空,但好似會情人咁,dup 下攬下玩下,幾part 鐘都係80 per part. 消磨時間好爽。 ...
手撕雞店已執,之前裝修過,轉左正,但都係果個豉油。

未轉正時代,豉油唔肯解甲,要塞隻手落佢個bra摸lin。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-9 15:19 發表 查看引用來源

係基廁黎,班友行行企企遊蕩係等獵物!
我有次柯完尿洗手,有條友向我單眼暗示有無興趣,我無理佢就走!如果佢拉住我實打柒佢

柯尿我通常都會去呢個基廁!柯屎就唔好啦怕俾人侵犯,就會去港灣豪庭商場廁所 ...
果度去港灣豪庭都幾遠,急屎好大鑊

點解女廁又無les企晌度等獵物?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-8 18:30 發表 查看引用來源

呢度追開帖既實知……
間舖係咪紅底白字招牌,條女係咪啡黑lin頭好大粒?

計計埋埋,到現在為止,ssp髮仔d女,已食過八成以上。

其他無食,係因樣衰、肥矮、食煙。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-11 17:11 發表 查看引用來源

無計,個肚作動咪預早行去羅
港灣豪庭廁所算係乾淨都 ok

女廁係無 les , 可能無要求 😄
小弟有腸易激症,無預兆下會突然急屎,去親ssp都要空住肚。

天時暑熱,真係無乜動機。

引用:
原帖由 hk_player 於 2021-8-11 17:16 發表 查看引用來源
一間藍白 一間紅白?
藍白應係正經剪髮,就係紅白一間有條小肥c9成日在廁所後巷食煙。

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-8-11 14:36 發表 查看引用來源
可唔可以講下最正同最難忘係边件女女。
比二三百消磨四十五分鐘,如過眼雲煙........

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-11 15:49 發表 查看引用來源

好似系,我冇除晒伸手入去摸咋,lin頭大粒咩色就唔知!
又會咁玩得斯文既?

前往最後回覆