上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
68  213.9k

引用:
原帖由 newbc 於 2021-6-29 11:46 發表 查看引用來源
早場係差啲,但對比返髮仔算抵食好多
早場 D 女始終接受唔到,睇完唔幫襯驚俾人打,哈哈! 好在揸 fit 人都 OK ,睇唔岩可以走

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-7-3 18:51 發表 查看引用來源
由99店向返石硤尾方向過馬路就係個間
係咪紅星海鮮酒家?

上星期五行過竹街數字店,原本想搵黑絲女聚舊,但俾阿伯截糊!無奈之下搵另一相熟女(以前石街做過),服務卻比以前差了!一味落油快快 KO 我就算!數字店應該唔會再去啦!

另外有去過小寳隔離新開既店,發現唔到 C8 ,只係見到坐左四件怪獸

引用:
原帖由 TAT0493 於 2021-7-5 17:33 發表 查看引用來源

唔係。師兄 你响 99 店門前,向石硤尾方向,一過燈位,企定定向前靠右望,你就見啦。
噢,我應該知你講邊間

C8 回歸小寶店…..

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-7-21 19:18 發表 查看引用來源
睇到呢度ching推介絲打按摩,膽粗粗去試下,見有一小肥矮大波皮膚白滑樣似mixc8技師,另一瘦樣一般較老,當然揀大波c8,開三魚包出火。上閣樓仔揀左邊床間格大d,佢替我按摩按頸肩腰又幾夠力,按左一陣撩我BM話加一魚可十八摸,渣落 ...
四魚先至可以上下其手貴左 D 喎!呢個價錢已經可以玩 MMA…..

火箭升空一般兩魚半就可以上下其手,任渣唔嬲!唔好縱壞囡囡啊!

另外佢大姨媽黎你點捽碟?
咪成手血?  😄

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-7-27 00:40 發表 查看引用來源
早在2012年左右已見四妹,睇住佢變老,佢好似有個仔廿幾歲。

除左佢,仲有邊個係有咁老資歷,做左十年仲做緊?
1. 大鍋 (之前 99 店)
2. 曲髪  (薯片舖隔離)
3. 唔記得個名 (足街 x 牒)

其實好多都來自以前第一代元老級髪仔 (緣髪廊),仲有少量元老散落周圍髪仔店

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-7-27 15:19 發表 查看引用來源

彩牒………… 邊個係元老? 係咪我get錯 師兄係咪講緊街口X雪隔離嗰間
豉油呀!無記錯佢都好似係元老

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-7-28 23:59 發表 查看引用來源

大鍋 應不是緣來。最初見佢在大南近桂,後來去左福音戰士,再在99. 如無記錯。
O…明白

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆