上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
68  214.0k

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-7-29 00:04 發表 查看引用來源
睇各位師兄留言如數家珍, 確實係征戰沙場好多年既戰士
髮仔界誔生我諗可能有 20 年 ! 其實緣髪廊都唔係始創元老,以前荔枝角道新豐髪廊先係深水埗第一家! 當年我仲未好此道,都係個朋友有一日話我知深水埗出現類似大陸形式既髪仔!試過一次後樂而忘返!(當年只係收費 $80 又足鐘)自此就加入了戰場     同時髮仔亦好似傳染病咁,周圍越開越多,長江後浪推前浪淘汰舊有髪仔!形成今日深水埗髪仔界…..

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-7-29 22:58 發表 查看引用來源

今日發現佢剛轉場,去左窗醫街口。
轉左場一排啦!之後我有幫襯過 (但係第二條女),問佢做咩過左黎,聽佢語氣似係同 99 店不和….

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-7-29 22:59 發表 查看引用來源

樣係OK, 無波,貪錢.
之前響竹街 x 碟做個陣有屌過!初時開五魚我拒絕,最後還價四魚……

樣子係 OK ,反應一般,係衰在無野揸手(個胸同我差唔多 😂)

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-8-9 00:47 發表 查看引用來源

下午基佬集中營. 我如非必要下午都唔會去。有次柯完尿洗手,見到有條友摷緊另外一條友池塘. 見到我行過即縮手,我扮睇唔到。
係基廁黎,班友行行企企遊蕩係等獵物!
我有次柯完尿洗手,有條友向我單眼暗示有無興趣,我無理佢就走!如果佢拉住我實打柒佢

柯尿我通常都會去呢個基廁!柯屎就唔好啦怕俾人侵犯,就會去港灣豪庭商場廁所

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 13:46 發表 查看引用來源

果度去港灣豪庭都幾遠,急屎好大鑊

點解女廁又無les企晌度等獵物?
無計,個肚作動咪預早行去羅
港灣豪庭廁所算係乾淨都 ok

女廁係無 les , 可能無要求 😄

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 18:41 發表 查看引用來源

小弟有腸易激症,無預兆下會突然急屎,去親ssp都要空住肚。

天時暑熱,真係無乜動機。
咁無辦法了

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 19:00 發表 查看引用來源
終於去左墮lin店隔離,成日拉埋綠色布簾果一間。

只有一位四十幾歲,身材不高,樣普通c9。

過程都係差不多,但好似係潛建(唔肯定)

排毒時,成日叫住"睇我肥西, 睇下我隻肥西"

服務費要四魚。 ...
我知邊間,都係髪仔舊人!試過不回頭了!
之前佢在其他髮仔打工而家應該自己舖!

而家要四魚貴左咁多!當年收二魚…..
四魚去 141 好過啦

引用:
原帖由 kskf3218 於 2021-8-11 21:54 發表 查看引用來源
請教各位幾次是不是汝州街黃竹街交界。
你好想去基次格劍?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-13 15:38 發表 查看引用來源

師兄仲邊有兩魚呢啲歌仔唱呀 而家呢個年代 30分鍾升空正常價係4魚 3魚已經係友情價
有既,哈哈….

其實睇師兄會唔會企硬,不要被細佬控制大腦(除非條女後生又正就例外)我到而家都係二魚二至二魚半升空,三魚至三魚半開大!去到四魚就要諗諗啦,因為 141 都係四魚至五魚,大把女揀又可以沖涼!

引用:
原帖由 中女addict 於 2021-8-13 18:38 發表 查看引用來源

望落身材好,樣似ET外星人
上星期五見到有個大波想入去但唔肯定係咪墜 lin ,經師兄咁講就係了!下次試吓先….

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆