SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
22  214.1k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-9 15:19 發表 查看引用來源

係基廁黎,班友行行企企遊蕩係等獵物!
我有次柯完尿洗手,有條友向我單眼暗示有無興趣,我無理佢就走!如果佢拉住我實打柒佢

柯尿我通常都會去呢個基廁!柯屎就唔好啦怕俾人侵犯,就會去港灣豪庭商場廁所 ...
未整之前去過 唔多覺係基廁

旺角道個個就肯定有

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-11 19:44 發表 查看引用來源

似乎排毒4魚是公價  真係百物騰貴😔 如唔好彩遇着過唔好玩 真係喊得一句句
咁既價不 如樓上骨

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-11 21:55 發表 查看引用來源

以前成日經過都覺得佢好静 無乜客 但最近明顯係好生意咗  成日着緊T 短衭走到咁遠食煙 一來一回都係宣傳一種😄
有時見到咁正
又撈有撈味
會跟下去邊
心諗有得食就好

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-8-11 23:13 發表 查看引用來源
有日經過無入,最後入左墮lin店,3🐟,墮lin真係幾好玩😎
死火
唔知墮lin 店係邊

引用:
原帖由 TAT0493 於 2021-8-13 01:31 發表 查看引用來源
師兄,如果話竹街,圓 4 。諗唔諗到呢??
有兄報左了

圓一 二 三都知 4唔知了

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-21 13:02 發表 查看引用來源

問過要收兩叉野,要去附近客棧,預房租三魚。
She kidding me ?

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-8-28 15:07 發表 查看引用來源
食煙煙味好閒啫哈哈蒲精之類你估良家出嚟做咩哈哈哈哈哈哈
始終煙味會扣分

食左煙 飲埋奶茶
口傳黎個浸味仲難頂

今日行過雨點 想睇下以前大乳仲有冇做 其實你地話大雨出沒都成兩年前

諗住食個飯返去
點知拉左廉😏

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-9-16 17:59 發表 查看引用來源
早幾日行過四妹舖見有件女未見過,身材高大好波,就幫襯吓按摩都可以,第二part R patpat R荔枝好正,了佢開大佢開我五魚我只畀三魚半最後開心發射,條女幾好砌 ...
竟然3魚半有好野

話時話四妹而家點 應該有成兩年無搵佢
好掛住對波 同反應

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-10-19 23:07 發表 查看引用來源

可能而家租平, 大家都搏老命出黎開返間舗自己做老闆娘, 可惜D質素每況愈下
租就應該唔會平啦 反而係做上線 做少啲但抽人水 收入可觀

前往最後回覆