上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
70  214.0k

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-8-25 18:20 發表 查看引用來源

貴花士由早年由煙妹帶入行. 在石荔煙妹開工的店第一次見,當時真係好OK, 不過已經肥底.  而家老左好多.
我第一次幫襯佢都係石峽尾街(現在好多金字那間舖)一晃都好多年

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-8-25 18:18 發表 查看引用來源

如果係基佬次條街行到荔口個 C9, 大波, 波真係正, 身段都OK, 樣見人見志, 我覺得OK, 但有撈味,同有煙味, 沙聲.  二叉當然唔值啦.
身段真係ok㗎 真係好重捞味及煙味 有次幫襯  一陣陣煙味係個口飄過來  扣晒分

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-9-7 21:18 發表 查看引用來源
今晚經開ssp,本來想揾公次髮仔靚輕中疏乎,但佢忙梗轉去黃金,
去左腹娃旭旭死,易扭右巷尾房有件細粒昅手真波靚輕中,開三魚八包環吹,
有前後侍浴,可任奶蓮,環吹吹功一流勁c服,跟住上套騎馬,狗仔式啪啪啪,
男上狂渣波狂屌出野!滿意 ...
抵啦師兄 玩咁多嘢 小埋都係三魚八

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-9-8 16:40 發表 查看引用來源

一樓一收費三魚八至四魚係公價黎
髪仔有 D 收五魚真係釆你都有味!
如果咁講  髮仔三魚升空算貴  俾多一佰幾拾 有涼冲 有得環吹及小埋

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-9-10 16:05 發表 查看引用來源

今日去左你講個度腹娃旭旭死,條女都可以但無食(佢開我三魚半),之後食左第一間泰國長髪輕中,收費 三魚好笑容非常抵食!呢件可以長期 mark 鐘了 ...
甚麼是腹娃旭旭死?  師兄可否赐教?  今日想去幫襯公廁旁個師奶  兜幾個圈都唔見 真係咁旺?行到立痴痴都唔見     放棄

引用:
原帖由 dragonflydanny1 於 2021-9-11 18:06 發表 查看引用來源

請問在那條街
咪講咗石峡尾街 但已人面全非

引用:
原帖由 Jack3927 於 2021-9-10 21:37 發表 查看引用來源
我估腹娃應該係福華,旭旭死=114
謝師兄賜教

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-9-10 22:43 發表 查看引用來源

呢位師兄估岩左啦,福華街 114 號
謝師兄指教

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-9-10 22:43 發表 查看引用來源

公廁旁師奶唔平喎
佢真係唔平 升個空都要三魚起步 但最弊現在所有深水埗發仔都有樣學樣 三魚起步 變相以佢嘅身型 算抵 😫

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-9-12 14:46 發表 查看引用來源

呢排我行過幾次都見佢同人剪髮
師兄攪錯了 幫人剪髮應是豉油 最近行過未見過佢 剪髮揾得少唔會嘥時間

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆