SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
27  214.0k

行行下到左99店,平時見隻老99多數訓較,未訓見到我即返入店,今次居然門口撞到佢唔走,仲比我摸佢添,更反轉示好!甘抵錫即去買左罐肉糧比佢食以作獎勵!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-21 11:08 發表 查看引用來源

師兄  此師奶有大餐嗎? 價位如何?
問過要收兩叉野,要去附近客棧,預房租三魚。

路過小寶店見有三女,小寶,一c10細粒,另一c8後生細粒,好快比地中海伯伯mark左齊上樓。附近的店全部拍烏英!快招返d後生技師救亡吧!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-30 18:12 發表 查看引用來源
路過小寶店見有三女,小寶,一c10細粒,另一c8後生細粒,好快比地中海伯伯mark左齊上樓。附近的店全部拍烏英!快招返d後生技師救亡吧!
轉去祝街見都系舊女,都系拍烏英多……

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-31 12:08 發表 查看引用來源

阿伯一個打三個咁勁 😅
阿伯無聊有錢無訂使哦,屯公無晒大媽唱歌, 咪黎SSP髮仔搵囡解下悶囉~~

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-9-2 23:54 發表 查看引用來源

鬼咩,其實來來去去都係果班人幫襯,但係舖頭就越開越多,點會唔拍烏蠅
係呀,疫情影響好多舖開左分薄左個餅仔,再唔改善下現狀要食谷種囉!

早幾日又去基次搵靚身型靚波C9聚下,呢次一樣又係兩條肉蟲係按摩床上典黎典去, 又黎大車渣波奶蓮又捽碟咁, 過左段溫馨時光後, 聽到手機響有熟客約, 嘩....生意好好喎, 係咪比我帶旺左?

今晚經開ssp,本來想揾公次髮仔靚輕中疏乎,但佢忙梗轉去黃金,
去左腹娃旭旭死,易扭右巷尾房有件細粒昅手真波靚輕中,開三魚八包環吹,
有前後侍浴,可任奶蓮,環吹吹功一流勁c服,跟住上套騎馬,狗仔式啪啪啪,
男上狂渣波狂屌出野!滿意的一餐!好過去髮仔好多!

今晚路過基次見白滑大波c9在,到寶寶店見有兩個麻甩佬換左張按摩床,搬左張舊床落店後,莫非甘快有客打牌打到張床冧左?

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-10-19 00:27 發表 查看引用來源

狗狗店2.0
剛經過見到新狗店,系咪叫伊x人x,只見一妖后頭舊女,唔見左隻狗🐶店長,唔通瓜左?😭

前往最後回覆