上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.6k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-11-11 12:11 發表 查看引用來源
尋日經過機舖見到一件有肉地唔肥 C9 (新貨),個樣有笑容淫淫地即刻捉佢上閣仔大戰!皮膚白滑真波手感唔錯,傾好三魚就開始工作,奶蓮吹奏插!插緊期間隔離床竟然播汪阿姐 (萬水千山總是情),心諗屌那星但又有少少唔feel 喎 ,好似回 ...
機鋪姐係邊到 今晚想去會一會

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-11-11 12:11 發表 查看引用來源
尋日經過機舖見到一件有肉地唔肥 C9 (新貨),個樣有笑容淫淫地即刻捉佢上閣仔大戰!皮膚白滑真波手感唔錯,傾好三魚就開始工作,奶蓮吹奏插!插緊期間隔離床竟然播汪阿姐 (萬水千山總是情),心諗屌那星但又有少少唔feel 喎 ,好似回 ...
早晨師兄 請問一聲係邊間機舖 係咪七連舖嗰間世X

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-11-12 08:07 發表 查看引用來源

早晨師兄 請問一聲係邊間機舖 係咪七連舖嗰間世X
係...........

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-11-12 11:21 發表 查看引用來源

謝謝 搵日去試下先 嗰間好少新人 成日得個老闆娘坐喺度

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-11-12 11:21 發表 查看引用來源

是否界限尾

話時話, 188最近多左好多寫手.

回覆 476# steinjack 的帖子

寫手例如係邊個? 似廣告果D?

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-11-16 07:21 發表 查看引用來源
話時話, 188最近多左好多寫手.
你吹佢唔漲,大把人要PM...

一個願打,一個願捱。

引用:
師兄  剛路過機舖 見有兩師奶在內 一個包包面  一個金毛頭  可否明示是那位 謝謝

回覆 476# steinjack 的帖子

唒氣哈哈只能昆毒撚群人仕哈哈哈哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆