上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.6k

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-12-8 22:31 發表 查看引用來源
條女有冇得開大?
聽聞可以,擺低五魚就得

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-12-8 21:56 發表 查看引用來源

早兩日見到即入閘. 好肉地但唔算係肥, 肉有彈性滑手幾好攬. dup完同我除完底底就自動無卡裝上床, 我即時又無卡裝開戰

波夠大夠堅, 好揸手.  西都算好插, 條女夠淫, 砌起來好爽.

可能番食, 但條街真係好揚,  ...
係呀,雖然 C9 級但笑得夠淫!如果唔係點會俾我捉上閣仔調較 😄

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-12-9 16:28 發表 查看引用來源

聽聞可以,擺低五魚就得
五魚唔得   早排有帖話收弍仟便是此師奶  新客好好招呼 起碼都叫做按下  熟咗後又不足鍾(二十分鍾)又hea所以都沒再幫襯 收費不平吖 升空 要三魚起埗

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-12-9 16:31 發表 查看引用來源

係呀,雖然 C9 級但笑得夠淫!如果唔係點會俾我捉上閣仔調較 😄
樣好普通 真係好師奶😊

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-12-8 21:56 發表 查看引用來源

早兩日見到即入閘. 好肉地但唔算係肥, 肉有彈性滑手幾好攬. dup完同我除完底底就自動無卡裝上床, 我即時又無卡裝開戰

波夠大夠堅, 好揸手.  西都算好插, 條女夠淫, 砌起來好爽.

可能番食, 但條街真係好揚,  ...
C 兄 無卡裝 是什麼 ?

引用:
原帖由 Kasko 於 2021-12-9 19:17 發表 查看引用來源

C 兄 無卡裝 是什麼 ?
無上裝,無下裝?全清

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-12-9 20:45 發表 查看引用來源
無上裝,無下裝?全清
上+下=卡

今天開始強制安心出行. "按摩院" 是表列處所,髮仔可能好D, SSP既只按同樓上店怕會抽查,好似食肆咁.  

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-9 16:48 發表 查看引用來源

五魚唔得   早排有帖話收弍仟便是此師奶  新客好好招呼 起碼都叫做按下  熟咗後又不足鍾(二十分鍾)又hea所以都沒再幫襯 收費不平吖 升空 要三魚起埗 ...
講得啱,第一次去好好招呼,又得按摩又有渣波奶蓮摸蟹大車,收三魚包起機,要打牌要收兩叉野仲要外出時鐘,第二次開始hea做,冇按摩得三樣又好快同你起機,真系唔夠20分鐘搞完趕你走!所以之後冇下次!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-9 16:48 發表 查看引用來源

五魚唔得   早排有帖話收弍仟便是此師奶  新客好好招呼 起碼都叫做按下  熟咗後又不足鍾(二十分鍾)又hea所以都沒再幫襯 收費不平吖 升空 要三魚起埗 ...
二千屌幼幼酒店高鐘好過啦,洗乜屌佢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆