上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.6k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-12-9 22:16 發表 查看引用來源

講得啱,第一次去好好招呼,又得按摩又有渣波奶蓮摸蟹大車,收三魚包起機,要打牌要收兩叉野仲要外出時鐘,第二次開始hea做,冇按摩得三樣又好快同你起機,真系唔夠20分鐘搞完趕你走!所以之後冇下次! ...
你又好啦師兄 三魚有咁多嘢玩 每次入去 吹兩句水 上床就開始嚟 上上落落20分鐘搞掂 邊度有嘢玩

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-10 17:04 發表 查看引用來源

你又好啦師兄 三魚有咁多嘢玩 每次入去 吹兩句水 上床就開始嚟 上上落落20分鐘搞掂 邊度有嘢玩
囡夾人哦, 你樣OK又乾淨企理咪多啲野玩... 我有既你未必有, 唔恨得咁多架啦!

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-12-8 21:47 發表 查看引用來源

對波確實好揸手! 我去多數一般都足鐘. 不過撈味多少少, 番食幾次暫無興趣再去揸波.
另外一個樣比較似良家婦女, 但無咩得別, dup升空足鐘, 番食幾次又唔想去住. ...
可以告知是在那個位置公廁?

[quote]原帖由 steinjack 於 2021-12-8 21:56 發表 查看引用來源

早兩日見到即入閘. 好肉地但唔算係肥, 肉有彈性滑手幾好攬. dup完同我除完底底就自動無卡裝上床, 我即時又無卡裝開戰

波夠大夠堅, 好揸手.  西都算好插, 條女夠淫, 砌起來好爽.

可能番食, 但條街真係好揚,  ... [/quoteC兄 看完報告 !真係要試試 ;到底是那裡 ?

今日經過4妹店,見到好似有條後生C8幾得吓,可惜有野做無得深入虎穴
唔知有無師兄弟試過

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-12-16 00:18 發表 查看引用來源

囡夾人哦, 你樣OK又乾淨企理咪多啲野玩... 我有既你未必有, 唔恨得咁多架啦!
哦……明白  我咁多缺點都係唔好學人出來玩 😫  祝師兄長玩長有

引用:
原帖由 Kasko 於 2021-12-16 01:32 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 steinjack 於 2021-12-8 21:56 發表 查看引用來源

早兩日見到即入閘. 好肉地但唔算係肥, 肉有彈性滑手幾好攬. dup完同我除完底底就自動無卡裝上床, 我即時又無 ...
咪撚吹啦

引用:
原帖由 dragonflydanny1 於 2021-12-16 19:31 發表 查看引用來源

咪撚吹啦
唔信唔緊要, 好似有師兄話齋,唔同人可能唔同待遇。

回覆 508# steinjack 的帖子

無可否認,包包臉係勝在新面口,夠淫。
待客手法唔同其他髮花,旺埸咗,至於翻唔翻食,要睇個人要求。
提醒師兄們,唔好細佬控制大腦,免被劏。

依家好多髮花都係揾快錢,摸吓摸吓打出又一個,20 分鐘 左右。
唔同以前真係按吓有 45 分鍾。
所以樓上骨有佢自己客路,起碼有得沖身。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆