上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.6k

引用:
原帖由 TAT0493 於 2021-12-17 11:23 發表 查看引用來源
無可否認,包包臉係勝在新面口,夠淫。
待客手法唔同其他髮花,旺埸咗,至於翻唔翻食,要睇個人要求。
提醒師兄們,唔好細佬控制大腦,免被劏。 ...
自從介紹咗俾你哋之後,上星期想番食竟然忙緊!

都係個句,叫你五魚甚至兩叉開大嘅囡一定要 say no ,唔好做壞市!呢啲價錢已經可以去一樓一 / 酒店高鐘,洗乜食佢?

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-12-16 23:45 發表 查看引用來源

唔信唔緊要, 好似有師兄話齋,唔同人可能唔同待遇。
呢樣係真的!如果好似 An 神撈咁,可能俾你免費中出添…..哈哈😄

新年新開始,2022 年一月會開新討論區繼續討論…..

暫定名字:
SSP 髪仔養生💈 討論區 2022

回覆 513# ccwu56x2 的帖子

支持!. 希望到時新年新景象。

引用:
原帖由 TAT0493 於 2021-12-17 11:33 發表 查看引用來源
依家好多髮花都係揾快錢,摸吓摸吓打出又一個,20 分鐘 左右。
唔同以前真係按吓有 45 分鍾。
所以樓上骨有佢自己客路,起碼有得沖身。
髮花都揾快錢都成了風氣好耐. 所以ssp髮仔多數都系行來行去多,少入閘, 腳骨力都浪費埋。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-12-17 11:52 發表 查看引用來源
新年新開始,2022 年一月會開新討論區繼續討論…..

暫定名字:
SSP 髪仔養生💈 討論區 2022
十扑!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-12-17 11:47 發表 查看引用來源

呢樣係真的!如果好似 An 神撈咁,可能俾你免費中出添…..哈哈😄
有時又撞手神. 碰正條C9就黎M到, 或剛剛M後,特別淫蕩.

姐x休x 入面個文迪仲有冇做,行過幾轉都唔見。對波大得黎任瀨,西都有得瀨同玩

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-12-17 11:47 發表 查看引用來源

可能有錢拿回,An 神撈是同志哈哈

回覆 517# steinjack 的帖子

M黎真係想要啲 識玩呀師兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆