上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.6k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-12-10 11:53 發表 查看引用來源

二千屌幼幼酒店高鐘好過啦,洗乜屌佢?
我見TG啲士巴
啲女真係唔錯都係一叉野
啲呀嬋都要成600-800開大
即刻覺得好傻仔

早幾日試咗 機舖 一個名叫阿群 技師, 是否你們所講的包包面, 感覺好一般

引用:
原帖由 1351 於 2021-12-18 08:55 發表 查看引用來源
姐x休x 入面個文迪仲有冇做,行過幾轉都唔見。對波大得黎任瀨,西都有得瀨同玩
有得西瀨咁正佢收幾多?

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2021-12-22 13:56 發表 查看引用來源
早幾日試咗 機舖 一個名叫阿群 技師, 是否你們所講的包包面, 感覺好一般
各方面都好普通係對波好揸

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-12-22 15:50 發表 查看引用來源

有得西瀨咁正佢收幾多?
280。
主動係咁質個西比你瀨,下面冇咩毛。
用手玩下算啦,鍾意瀨既師兄可以一試

我係SSP髮仔共食過四條女:

第一個係五連鋪近大排檔果間迷你店, 遇到新做白滑靚中女,上閣樓床肉玩, 有得大車有渣波奶蓮有得屌, 收三魚半。

第二個係99店隔裡新裝修店,上閣樓有間房內,鬈髮細路廣東中女,有環吹有屌收我三魚。

第三個係五連鋪算新開既小B店, 幾夜下得我同佢小B兩個人, 有按摩按完就打牌,有大車有69互動有奶西奶蓮有環吹,收我五魚。

第四個係公次旁高佻靚中女,有按一陣再奶蓮69互動奶西有小車車住黎屌, 收我六魚。之前按過都得按摩加出火收三魚,今次係食貴啲但印象幾難忘!

想問下~足街高0去了邊???同事頭婆炒完後就無了影

引用:
原帖由 1351 於 2021-12-23 00:26 發表 查看引用來源

280。
主動係咁質個西比你瀨,下面冇咩毛。
用手玩下算啦,鍾意瀨既師兄可以一試
咁激,上次呢間野屈錢升空收我4舊死講爛講至350
你280可以玩到咁都算唔錯

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-12-23 01:55 發表 查看引用來源
我係SSP髮仔共食過四條女:

第一個係五連鋪近大排檔果間迷你店, 遇到新做白滑靚中女,上閣樓床肉玩, 有得大車有渣波奶蓮有得屌, 收三魚半。

第二個係99店隔裡新裝修店,上閣樓有間房內,鬈髮細路廣東中女,有環吹有屌收我三魚 ...
99隔離我經常去,小b又係好食,反而第一個迷你舖行親都唔覺有你話個件多數另一個ssp 做咗好耐件女

回覆 529# 勞蘇 的帖子

ching 唔該
小b 有冇貼士喺邊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆