上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.5k

回覆 89# OWEN312 的帖子

350,360之類夠啦哈哈哈哈哈哈。

回覆 90# OWEN312 的帖子

去得呢D你無能力交涉等於任比人開價先有得玩吓架啦仲要服務毫無標準哈哈哈算吧啦完全無得預計哈哈哈哈

回覆 92# siew1203 的帖子

5魚,都係上樓舒服D

引用:
原帖由 OWEN312 於 2021-7-4 00:22 發表 查看引用來源

晚上十點行過,兩個都在店內,剛剛在門向我打眼色,化左妝加黑絲幾迷人,係我喜歡類型,不過入洞要5魚太貴了。
師兄佢升空3魚足唔足鐘? 會唔會hea 按就升空?

另外路過寶店未收,一肥c9在。
左邊新開店有燈但冇人,未知詳情。

四妹 ...
OWEM 師兄  五魚開大只是我大約估計 因她升空收我三魚  所以我估佢會收呢個價 可能唔駛呢 同時呢D真係海鮮價 每人都不一樣 但無可否認 中女嚟講 佢真係幾吸引 佢升空三魚不足鐘 二十多分鐘左右 一定是hea按 小寶店 除咗c8較吸引外 其他都係一般啫 四妹店旁邊 以前係正規理髮 而家都轉左型

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-7-4 15:01 發表 查看引用來源

OWEM 師兄  五魚開大只是我大約估計 因她升空收我三魚  所以我估佢會收呢個價 可能唔駛呢 同時呢D真係海鮮價 每人都不一樣 但無可否認 中女嚟講 佢真係幾吸引 佢升空三魚不足鐘 二十多分鐘左右 一定是hea按 小寶店  ...
要去都係小寶店,其他就撞彩!

回覆 93# dhk74 的帖子

161之類一樣啦睇人哈哈
收你500,600,800之類一樣可以20分30分鍾同你講拜拜下次見哈哈哈
爭在少D逐樣同你加啫哈哈又鐘錢又打丁又要除衫又要開大之類樣樣有可能要交涉議價煩到呢哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-7-4 17:13 發表 查看引用來源
要去都係小寶店,其他就撞彩!
今日經過見到有長老响度做護法,只好過門而不入。
如果係帖中前輩,請見諒,令小寶少咗收入。🙏😅

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-7-3 18:51 發表 查看引用來源
由99店向返石硤尾方向過馬路就係個間
係咪紅星海鮮酒家?

上星期五行過竹街數字店,原本想搵黑絲女聚舊,但俾阿伯截糊!無奈之下搵另一相熟女(以前石街做過),服務卻比以前差了!一味落油快快 KO 我就算!數字店應該唔會再去啦!

另外有去過小寳隔離新開既店,發現唔到 C8 ,只係見到坐左四件怪獸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆