上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.5k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-7-5 16:37 發表 查看引用來源

係咪紅星海鮮酒家?
唔係。師兄 你响 99 店門前,向石硤尾方向,一過燈位,企定定向前靠右望,你就見啦。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-7-4 15:01 發表 查看引用來源

OWEM 師兄  五魚開大只是我大約估計 因她升空收我三魚  所以我估佢會收呢個價 可能唔駛呢 同時呢D真係海鮮價 每人都不一樣 但無可否認 中女嚟講 佢真係幾吸引 佢升空三魚不足鐘 二十多分鐘左右 一定是hea按 小寶店  ...
謝謝你 :)

引用:
原帖由 TAT0493 於 2021-7-5 17:33 發表 查看引用來源

唔係。師兄 你响 99 店門前,向石硤尾方向,一過燈位,企定定向前靠右望,你就見啦。
哦,啫係gold gold gold gold店名?😁

回覆 97# TAT0493 的帖子

你問小寶攞微信下次預約咪唔會咁易摸門釘

引用:
原帖由 TAT0493 於 2021-7-5 17:33 發表 查看引用來源

上閣樓啦!

引用:
原帖由 OWEN312 於 2021-7-5 19:33 發表 查看引用來源

謝謝你 :)
呢D髮仔邊仲有認真DUP架,又唔足中又成日獅子開大口

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-7-6 00:49 發表 查看引用來源

呢D髮仔邊仲有認真DUP架,又唔足中又成日獅子開大口
500開大不太值,以前就會去廟街食泰泰然後再去正骨😊

所以足鍾既8仔大家要留住同推介下

引用:

噢,我應該知你講邊間

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-7-6 10:03 發表 查看引用來源

噢,我應該知你講邊間
99店向石硤尾方向行前幾步已是燈位 過燈位見到個間便是 隔離是車房 不要過鴻星酒家那邊

引用:
原帖由 OWEN312 於 2021-7-6 01:03 發表 查看引用來源

500開大不太值,以前就會去廟街食泰泰然後再去正骨😊

所以足鍾既8仔大家要留住同推介下
髮仔無一間足鍾 更不要講話按摩 只是用三魚請人升空罷了
500只是我估計 師兄們可問完價才入閘  可能有驚喜呢😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆