上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.9k

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-7-15 00:15 發表 查看引用來源
哇日頭都有一件企樓下拉客個到哈。。。。
企樓下拉客個件食唔落

回覆 131# steinjack 的帖子

Haha ya, 糸咁叫massage la hahaha

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-7-16 00:00 發表 查看引用來源

企樓下拉客個件食唔落
作咪上閣樓果間?

如沒有記錯,在SSP25某c兄在4月19日提及XX休閒店中大伏。而剛有c兄提及兩魚二的價錢。四妹很久沒有幫襯。相信都是在合理收費。可能各C兄遭遇不同。

引用:
原帖由 taisek 於 2021-7-16 20:53 發表 查看引用來源
如沒有記錯,在SSP25某c兄在4月19日提及XX休閒店中大伏。而剛有c兄提及兩魚二的價錢。四妹很久沒有幫襯。相信都是在合理收費。可能各C兄遭遇不同。
果位師兄講2魚2 果間係小寶店, 唔係4妹店喎

引用:
原帖由 taisek 於 2021-7-16 20:53 發表 查看引用來源
從來呢啲髮仔 都係百貨百客 百客就百價錢 最主要 就要睇下你同個師奶有冇feel  有嘅話可以兩魚乜都有得玩 冇feel嘅話 就算3魚都玩到一肚氣 所以我哋係睇一般而言 至於何謂合理收費 亦都係好睇個人 不過而家啲髮仔師奶 真係不敢恭維 又貴又唔好玩  一般而言

回覆 136# 師奶最愛 的帖子

不嬲架啦哈哈哈如對你死心搭地養埋你都仲得哈哈哈哈蒲精最叻呢D哈哈哈

睇到呢度ching推介絲打按摩,膽粗粗去試下,見有一小肥矮大波皮膚白滑樣似mixc8技師,另一瘦樣一般較老,當然揀大波c8,開三魚包出火。上閣樓仔揀左邊床間格大d,佢替我按摩按頸肩腰又幾夠力,按左一陣撩我BM話加一魚可十八摸,渣落對大真波好彈手好好渣,OK! 就豪比妳,跟住上下其手狂渣波狂捽碟,女就同我慢慢波推又雙波夾腸仔勁舒服,最後佢邊奶我蓮頭邊溫柔慢慢起機,終右淫聲浪語中發射禮炮!

技師叫小li來自雲南,樣好姣有d肉地應該幾好砌,但今次話大姨媽到,下次再去試去有冇c餐。

回覆 138# hongkonger97 的帖子

恭喜師兄食好嘢 👏🏻

昨天係咪著粉红色連身短裙個C8?
引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-7-21 19:18 發表 查看引用來源
睇到呢度ching推介絲打按摩,膽粗粗去試下,見有一小肥矮大波皮膚白滑樣似mixc8技師,另一瘦樣一般較老,當然揀大波c8,開三魚包出火。上閣樓仔揀左邊床間格大d,佢替我按摩按頸肩腰又幾夠力,按左一陣撩我BM話加一魚可十八摸,渣落 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆