上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.7k

有冇師兄知道四連舖其中一間有件短髮咀角有粒墨去咗邊?有冇師兄知佢下落?

回覆 201# 勞蘇 的帖子

是子珊,去完生果道愛x閣後不在SSP了,去了尖沙咀SPA..

引用:
原帖由 lung12291991 於 2021-7-29 04:33 發表 查看引用來源
是子珊,去完生果道愛x閣後不在SSP了,去了尖沙咀SPA..
謝謝師兄

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-7-28 23:59 發表 查看引用來源

大鍋 應不是緣來。最初見佢在大南近桂,後來去左福音戰士,再在99. 如無記錯。
O…明白

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-7-29 00:04 發表 查看引用來源
睇各位師兄留言如數家珍, 確實係征戰沙場好多年既戰士
髮仔界誔生我諗可能有 20 年 ! 其實緣髪廊都唔係始創元老,以前荔枝角道新豐髪廊先係深水埗第一家! 當年我仲未好此道,都係個朋友有一日話我知深水埗出現類似大陸形式既髪仔!試過一次後樂而忘返!(當年只係收費 $80 又足鐘)自此就加入了戰場     同時髮仔亦好似傳染病咁,周圍越開越多,長江後浪推前浪淘汰舊有髪仔!形成今日深水埗髪仔界…..

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-7-29 14:10 發表 查看引用來源

O…明白
今日發現佢剛轉場,去左窗醫街口。

引用:
原帖由 lung12291991 於 2021-7-29 04:33 發表 查看引用來源
樣係OK, 無波,貪錢.

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-7-29 22:58 發表 查看引用來源

今日發現佢剛轉場,去左窗醫街口。
轉左場一排啦!之後我有幫襯過 (但係第二條女),問佢做咩過左黎,聽佢語氣似係同 99 店不和….

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-7-29 22:59 發表 查看引用來源

樣係OK, 無波,貪錢.
之前響竹街 x 碟做個陣有屌過!初時開五魚我拒絕,最後還價四魚……

樣子係 OK ,反應一般,係衰在無野揸手(個胸同我差唔多 😂)

足街高0去了邊???驪說同舊店炒了後,去了另一間???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆