上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.2k

回覆 201# 勞蘇 的帖子

佐敦上海自己開哈哈。。。。。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-7-30 11:32 發表 查看引用來源

之前響竹街 x 碟做個陣有屌過!初時開五魚我拒絕,最後還價四魚……

樣子係 OK ,反應一般,係衰在無野揸手(個胸同我差唔多 😂)
無奶 樣好反應好都無用

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-7-30 11:28 發表 查看引用來源

轉左場一排啦!之後我有幫襯過 (但係第二條女),問佢做咩過左黎,聽佢語氣似係同 99 店不和….
即係同may姐不和😎

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-7-28 15:26 發表 查看引用來源
記番起1898前邊界線上,機舖隔兩個舖,最元祖一間,個阿婆可能最老資歷。

同一間舖十幾年前有個阿紅,而家在醫街尾近音街。

另外,醫街貴花田對面有間開左十幾年的飛髮舖,有個肥c10成日同人剪髮,但都有同人排毒。 ...
那個肥c10成日同人剪髮亦是叫亜紅

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-7-28 23:59 發表 查看引用來源

大鍋 應不是緣來。最初見佢在大南近桂,後來去左福音戰士,再在99. 如無記錯。
大鍋在福音戰士時曾替我剪髪,剪得不錯

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-7-31 18:27 發表 查看引用來源
佐敦上海自己開哈哈。。。。。
謝謝你,又試吓去佐敦搵唔到佢

回覆 213# Morden-stage 的帖子

去屌爆May姐佢!
嗣開佢個西來屌

引用:
原帖由 Interested 於 2021-8-1 12:29 發表 查看引用來源

記得了,大南時間店好似叫雅麗。當時店內有兩個c8 幾OK,  比大鍋正。當時去唔一定升空,但好似會情人咁,dup 下攬下玩下,幾part 鐘都係80 per part. 消磨時間好爽。

引用:
原帖由 Interested 於 2021-8-1 12:29 發表 查看引用來源

有無叫佢幫你修鳩毛

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-8-2 00:56 發表 查看引用來源

記得了,大南時間店好似叫雅麗。當時店內有兩個c8 幾OK,  比大鍋正。當時去唔一定升空,但好似會情人咁,dup 下攬下玩下,幾part 鐘都係80 per part. 消磨時間好爽。 ...
手撕雞店已執,之前裝修過,轉左正,但都係果個豉油。

未轉正時代,豉油唔肯解甲,要塞隻手落佢個bra摸lin。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆