上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.7k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-5 20:16 發表 查看引用來源
頭先去左SSP經開祝界路,

原本冇乜雨,後來落大乳9屎

我見到有間發記,見有件高佻靚輕中女幾吸引

入左去佢話有按摩推油,三舊水單鐘

上騎樓有兩張按摩床,上去先除清光,臥系床度享受按摩

按左半個鐘,幾有力水成身鬆晒,跟住轉 ...
CHING 是否公次條街???路口個間???

竹/界街? 發記?比d提示la。。

引用:
原帖由 waihin2013 於 2021-8-7 16:53 發表 查看引用來源

CHING 是否公次條街???路口個間???
系,好多gay佬果間恭次路口

引用:
原帖由 hk_player 於 2021-8-8 00:49 發表 查看引用來源
竹/界街? 發記?比d提示la。。
呢度追開帖既實知……

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-8 18:30 發表 查看引用來源

系,好多gay佬果間恭次路口
果個工次上去柯尿,有幾個男係到又唔係交水費,又眼望望。
究竟係邊範?

引用:
原帖由 1351 於 2021-8-8 23:04 發表 查看引用來源

果個工次上去柯尿,有幾個男係到又唔係交水費,又眼望望。
究竟係邊範?
下午基佬集中營. 我如非必要下午都唔會去。有次柯完尿洗手,見到有條友摷緊另外一條友池塘. 見到我行過即縮手,我扮睇唔到。

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-8-8 08:47 發表 查看引用來源

下午基佬集中營. 我如非必要下午都唔會去。有次柯完尿洗手,見到有條友摷緊另外一條友池塘. 見到我行過即縮手,我扮睇唔到。
有冇見到格劍。

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-8-9 00:47 發表 查看引用來源

附近都要行到老麥先有工次。去過幾次都係咁,以為佢地等緊8分。
柯完拿拿走。班人係上面遊蕩咁

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-8-9 00:47 發表 查看引用來源

係基廁黎,班友行行企企遊蕩係等獵物!
我有次柯完尿洗手,有條友向我單眼暗示有無興趣,我無理佢就走!如果佢拉住我實打柒佢

柯尿我通常都會去呢個基廁!柯屎就唔好啦怕俾人侵犯,就會去港灣豪庭商場廁所

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-9 15:19 發表 查看引用來源

係基廁黎,班友行行企企遊蕩係等獵物!
我有次柯完尿洗手,有條友向我單眼暗示有無興趣,我無理佢就走!如果佢拉住我實打柒佢

柯尿我通常都會去呢個基廁!柯屎就唔好啦怕俾人侵犯,就會去港灣豪庭商場廁所 ...
😂師兄多謝資訊!
下次冇乜必要都唔去呢個基次!
🤥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆