上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.7k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-8 18:30 發表 查看引用來源

呢度追開帖既實知……
夜巡竹界路,有個緊T短牛中女係公厠隔離食完煙,
入返發記,入面已有男人,之後入左後房

其餘周圍幾間已關。

再過界路斜對面兩間,右邊粉紅燈著睡衣幾好看相,
見我生面口,話3魚按無飛g餐,再問要加100

回覆 233# hongkonger97 的帖子

最多梗糸大名頂頂九龍公園公廁啦哈哈哈哈哈哈。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-9 15:19 發表 查看引用來源

係基廁黎,班友行行企企遊蕩係等獵物!
我有次柯完尿洗手,有條友向我單眼暗示有無興趣,我無理佢就走!如果佢拉住我實打柒佢

柯尿我通常都會去呢個基廁!柯屎就唔好啦怕俾人侵犯,就會去港灣豪庭商場廁所 ...
果度去港灣豪庭都幾遠,急屎好大鑊

點解女廁又無les企晌度等獵物?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-8 18:30 發表 查看引用來源

呢度追開帖既實知……
間舖係咪紅底白字招牌,條女係咪啡黑lin頭好大粒?

計計埋埋,到現在為止,ssp髮仔d女,已食過八成以上。

其他無食,係因樣衰、肥矮、食煙。

有8成食得落,有冇咁多,靚C9真係好小數,我現在仲好努力咁記住我食過既女,希望仲數得出有几多個。
引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 13:55 發表 查看引用來源計計埋埋,到現在為止,ssp髮仔d女,已食過八成以上。

可唔可以講下最正同最難忘係边件女女。
引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 13:55 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 13:55 發表 查看引用來源

師兄咁呢個唔啱你啦 佢成日企喺公廁旁邊啲巷仔入面食煙 我幫襯佢嗰次都成浸煙味

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 13:50 發表 查看引用來源

間舖係咪紅底白字招牌,條女係咪啡黑lin頭好大粒?
好似系,我冇除晒伸手入去摸咋,lin頭大粒咩色就唔知!

琴日忍不住收工又去gay次旁happy, 今次見唔到高妹,見到皮膚白滑大真波小肥c8, 照舊三魚按+出火單鐘,
全程互動大車,奶蓮,捽碟,好似情侶甘訓系床上大車脷曡脷,左手渣波,右手指插鮮鮑,
除左冇得屌外乜都得,今次比上次好玩,佢玩得放好多!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆