上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.7k

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 13:46 發表 查看引用來源

果度去港灣豪庭都幾遠,急屎好大鑊

點解女廁又無les企晌度等獵物?
無計,個肚作動咪預早行去羅
港灣豪庭廁所算係乾淨都 ok

女廁係無 les , 可能無要求 😄

回覆 244# 大jer明 的帖子

一間藍白 一間紅白?

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-11 17:11 發表 查看引用來源

無計,個肚作動咪預早行去羅
港灣豪庭廁所算係乾淨都 ok

女廁係無 les , 可能無要求 😄
小弟有腸易激症,無預兆下會突然急屎,去親ssp都要空住肚。

天時暑熱,真係無乜動機。

引用:
原帖由 hk_player 於 2021-8-11 17:16 發表 查看引用來源
一間藍白 一間紅白?
藍白應係正經剪髮,就係紅白一間有條小肥c9成日在廁所後巷食煙。

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-8-11 14:36 發表 查看引用來源
可唔可以講下最正同最難忘係边件女女。
比二三百消磨四十五分鐘,如過眼雲煙........

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-11 15:49 發表 查看引用來源

好似系,我冇除晒伸手入去摸咋,lin頭大粒咩色就唔知!
又會咁玩得斯文既?

終於去左墮lin店隔離,成日拉埋綠色布簾果一間。

只有一位四十幾歲,身材不高,樣普通c9。

過程都係差不多,但好似係潛建(唔肯定)

排毒時,成日叫住"睇我肥西, 睇下我隻肥西"

服務費要四魚。

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 19:00 發表 查看引用來源
終於去左墮lin店隔離,成日拉埋綠色布簾果一間。

只有一位四十幾歲,身材不高,樣普通c9。

過程都係差不多,但好似係潛建(唔肯定)

排毒時,成日叫住"睇我肥西, 睇下我隻肥西"

服務費要四魚。 ...
似乎排毒4魚是公價  真係百物騰貴😔 如唔好彩遇着過唔好玩 真係喊得一句句

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 18:45 發表 查看引用來源

藍白應係正經剪髮,就係紅白一間有條小肥c9成日在廁所後巷食煙。
依家便是講緊這C9

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-11 19:46 發表 查看引用來源

依家便是講緊這C9
睇左陣,其一中大波中女著緊白t, 都幾大波。。

原來有另一個女,佢地一個接一個,都幾好客。。
邊個正d呢?

一比人入左就有排等,我都係等下次。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆