上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.6k

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-8-5 11:55 發表 查看引用來源

師兄想知而家酒家有乜推介?
酒家未去過 次次門口望入去 囡囡唔係好啱食

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-9 15:19 發表 查看引用來源

係基廁黎,班友行行企企遊蕩係等獵物!
我有次柯完尿洗手,有條友向我單眼暗示有無興趣,我無理佢就走!如果佢拉住我實打柒佢

柯尿我通常都會去呢個基廁!柯屎就唔好啦怕俾人侵犯,就會去港灣豪庭商場廁所 ...
未整之前去過 唔多覺係基廁

旺角道個個就肯定有

請教各位幾次是不是汝州街黃竹街交界。

引用:
原帖由 hk_player 於 2021-8-11 20:33 發表 查看引用來源

睇左陣,其一中大波中女著緊白t, 都幾大波。。

原來有另一個女,佢地一個接一個,都幾好客。。
邊個正d呢?

一比人入左就有排等,我都係等下次。。 ...
以前成日經過都覺得佢好静 無乜客 但最近明顯係好生意咗  成日着緊T 短衭走到咁遠食煙 一來一回都係宣傳嘅一種😄

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-11 19:44 發表 查看引用來源

似乎排毒4魚是公價  真係百物騰貴😔 如唔好彩遇着過唔好玩 真係喊得一句句
咁既價不 如樓上骨

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-11 21:55 發表 查看引用來源

以前成日經過都覺得佢好静 無乜客 但最近明顯係好生意咗  成日着緊T 短衭走到咁遠食煙 一來一回都係宣傳一種😄
有時見到咁正
又撈有撈味
會跟下去邊
心諗有得食就好

引用:
原帖由 uji_lover 於 2021-8-11 21:58 發表 查看引用來源

有時見到咁正
又撈有撈味
會跟下去邊
心諗有得食就好
係呀
有時經過見到佢貼身T 短袜 高跟鞋 行入髮仔 好多人都會細佬戰勝大腦  入去放低幾魚

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 18:45 發表 查看引用來源

藍白應係正經剪髮,就係紅白一間有條小肥c9成日在廁所後巷食煙。
另一個就係高挑大lin?

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 19:00 發表 查看引用來源
終於去左墮lin店隔離,成日拉埋綠色布簾果一間。

只有一位四十幾歲,身材不高,樣普通c9。

過程都係差不多,但好似係潛建(唔肯定)

排毒時,成日叫住"睇我肥西, 睇下我隻肥西"

服務費要四魚。 ...
有日經過無入,最後入左墮lin店,3🐟,墮lin真係幾好玩😎

引用:
原帖由 waihin2013 於 2021-8-7 16:53 發表 查看引用來源

CHING 是否公次條街???路口個間???
應該係窗簾舖格嚟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆