上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  212.8k

黑詩係米叫三三???

回覆 23# waihin2013 的帖子

玩得呢D預咗比人加乜加柒任嗌價自由交涉架啦哈哈哈,如無乜心計手段能力之類去返全包一個價搞掂哂唔使煩比較合適哈哈哈哈哈哈。

脚有紋身個女女,你估下几多歲?我在佢以前以前做個間舖頭,同佢鼓油好熟,佢話我知架,開頭我都唔信,但鼓油婆開手機比我睇佢老身我不得不信。估中冇獎。😅
引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-20 15:10 發表 查看引用來源

其實這店只有兩個C9 一個較肥 成日出門口㷛煙 一個係你講果個  腳有紋身 無可否認相頭吸引 以前在竹街頭車房旁三連店中間個間做過 也幫襯過  5魚一次真係見仁見智 喜愛便可 ...

回覆 33# simonduck 的帖子

C10嚟架哈哈快C11啦哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-20 17:14 發表 查看引用來源
脚有紋身個女女,你估下几多歲?我在佢以前以前做個間舖頭,同佢鼓油好熟,佢話我知架,開頭我都唔信,但鼓油婆開手機比我睇佢老身我不得不信。估中冇獎。😅 ...
最耐以前係間好大好大既鋪個間,之後去了對面好細鋪做,現在又轉鋪??
我有佢Wechat,見佢話自己5張,

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-20 17:14 發表 查看引用來源
脚有紋身個女女,你估下几多歲?我在佢以前以前做個間舖頭,同佢鼓油好熟,佢話我知架,開頭我都唔信,但鼓油婆開手機比我睇佢老身我不得不信。估中冇獎。😅 ...
佢最初是在竹街三連舖对面做过 也在昌街一間小店做过

引用:
原帖由 waihin2013 於 2021-6-20 17:34 發表 查看引用來源
最耐以前係間好大好大既鋪個間,之後去了對面好細鋪做,現在又轉鋪??
我有佢Wechat,見佢話自己5張,
佢皮膚黑黑地好難睇歲數 乜有50㗎啦 不過打扮下又ok嘅

個個都估中,C11,但食落都唔錯,但知後過唔到心理關口,之後冇再食
引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-20 18:56 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-20 19:44 發表 查看引用來源
個個都估中,C11,但食落都唔錯,但知後過唔到心理關口,之後冇再食
係,應該都唔細,但仲keep到,同埋服務還可以

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-20 18:56 發表 查看引用來源

佢初期出道在竹街三連舖對面 x 蝶做時已經食過幾次(黑絲大 pat 短皮裙吸引我,吹奏開大收三魚)雖然年紀大 D 但識打扮下 keep 到,令外人睇落唔似 50 !(我覺得比大鍋後生少少),後來同豉油鬥交去左對面三連店中間,我都有搵佢!之後佢又同豉油鬥交去左昌街小店(以前緣髪廊隔離)就無再幫襯…..當時佢在昌街小店時搵過佢吹水,佢話會去竹街球場個邊做….

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆