上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.7k

引用:
原帖由 Para7 於 2021-9-19 12:41 發表 查看引用來源
前幾日,經過基次,見到有個C9係度食烟,身型真係勁,窄身衫大波短褲露臀,見佢啱啱食完烟,立即跟住,原來係隔離開工,我即刻跟入,就上閣樓, 過程都係同各位ching 差不多,滿意服務。

另外扒文幾次,都唔知小寶店和四妹店係邊,有冇ching  ...
師兄佢收你幾魚 ?自從有非一般嘅師奶進駐後  費用被扯高不少

引用:
原帖由 waihin2013 於 2021-9-19 15:08 發表 查看引用來源
今日行過窗街,雨街交界燈位,兩連鋪,見有件白淨偏肥吾錯,不過見大街大巷無入到,
有無CHING試過???OK嗎????
係咪酒店隔離?左邊果間好少少,不過都係行貨!

回覆 409# Para7 的帖子

,,我問了多次也沒有回音!相信可能是天馬行空吧!

引用:
原帖由 Kasko 於 2021-9-19 23:13 發表 查看引用來源
,,我問了多次也沒有回音!相信可能是天馬行空吧!
應該唔會啩

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-9-19 02:24 發表 查看引用來源
係咪酒店隔離?左邊果間好少少,不過都係行貨!
應該吾係你講個度,

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-9-16 17:59 發表 查看引用來源
早幾日行過四妹舖見有件女未見過,身材高大好波,就幫襯吓按摩都可以,第二part R patpat R荔枝好正,了佢開大佢開我五魚我只畀三魚半最後開心發射,條女幾好砌 ...
師兄有無抄佢牌 叫乜名?昨天行過見一個颇為高大  戴大圓形耳環 唔知係咪就係呢個? 升空收幾多魚?想試下

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-9-21 16:50 發表 查看引用來源

師兄有無抄佢牌 叫乜名?昨天行過見一個颇為高大  戴大圓形耳環 唔知係咪就係呢個? 升空收幾多魚?想試下
應該唔係喇

回覆 406# ccwu56x2 的帖子

糸咯,4,5,60路又鍾錢又小費500之類哈哈,300零Ok啦哈哈哈哈

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-9-22 17:36 發表 查看引用來源

應該唔係喇
師兄可否提示有乜特徵  或点稱呼 ?怕找錯人

有無師兄去過南醫交界嘅千支呀?
華姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆