上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.2k

行完髪仔街,經過小寶店見唔返上次條 C8 ,幾次都見唔到!

小寶店隔離舖打開左一半閘,見到內𥚃趕緊工,應該差唔多開!

另外有兩間新髪仔後,其餘五間既老妖怪獸間唔中走出黎望下望下,都好既有兢爭先有進步

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-25 17:13 發表 查看引用來源
行完髪仔街,經過小寶店見唔返上次條 C8 ,幾次都見唔到!

小寶店隔離舖打開左一半閘,見到內𥚃趕緊工,應該差唔多開!

另外有兩間新髪仔後,其餘五間既老妖怪獸間唔中走出黎望下望下,都好既有兢爭先有進步 ...
那邊中間只有一間跌打舖 執埋就成條街都係 😁
新開個間唔知 但其他五間好難同小寶鬥   囡囡係高小小 就一個老闆娘已經殺晒啦  話晒都係大埸出身 一般大媽点比?

小寶店有兩件新女,一高一矮瘦身型c9樣ok,想試新菜要快!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-25 17:47 發表 查看引用來源

那邊中間只有一間跌打舖 執埋就成條街都係 😁
新開個間唔知 但其他五間好難同小寶鬥   囡囡係高小小 就一個老闆娘已經殺晒啦  話晒都係大埸出身 一般大媽点比? ...
就算唔係小寶開舗, 條街其他D大媽見到都唔開胃啦

有冇C兄開發到小寶店件C8,去左好多次都入唔到手,打算放棄啦
引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-6-25 21:23 發表 查看引用來源

就算唔係小寶開舗, 條街其他D大媽見到都唔開胃啦

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-26 23:26 發表 查看引用來源
有冇C兄開發到小寶店件C8,去左好多次都入唔到手,打算放棄啦
入吾到手意思係咩???

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-26 23:26 發表 查看引用來源
C8,高定婑,長髮定短,年記幾大?眼目而家小寶果2件,真係普通普通!

引用:
原帖由 waihin2013 於 2021-6-27 09:44 發表 查看引用來源
入吾到手意思係咩???
應該係冇C餐

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-22 12:03 發表 查看引用來源

佢初期出道在竹街三連舖對面 x 蝶做時已經食過幾次(黑絲大 pat 短皮裙吸引我,吹奏開大收三魚)雖然年紀大 D 但識打扮下 keep 到,令外人睇落唔似 50 !(我覺得比大鍋後生少少),後來同豉油鬥交去左對面三連店中間,我都有搵佢!之後 ...
C10來講佢身形keep得算係咁, 開大好反應。如果佢後生D, 會多搵佢.

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-6-27 22:20 發表 查看引用來源

C10來講佢身形keep得算係咁, 開大好反應。如果佢後生D, 會多搵佢.
其實而家即係喺邊度邊個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆