上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.4k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-6-28 11:57 發表 查看引用來源
其實而家即係喺邊度邊個?
竹街尾球埸對面個C10

回覆 61# 師奶最愛 的帖子

現在開大要多少?

引用:
原帖由 Kasko 於 2021-6-28 15:23 發表 查看引用來源
現在開大要多少?
大約要五魚  升空都要三魚

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-28 17:12 發表 查看引用來源

三魚加幾草可食早場指壓,年紀差不多,唔使升空,係入窿,而且服務一定足!

回覆 64# newbc 的帖子

D人糸咁哈哈又要交涉又要玩心計手段又要唔夠人嚟哈哈最後咪只有人地開幾多收幾多只能跟住比比人㩒住砌少個崩即刻變臉唔比任何野你玩哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-28 17:12 發表 查看引用來源

我就企硬不妥協…..

埋身肉搏 MMA 俾三魚(最多四魚),多過四魚去一樓一仲好,大把選擇!

長征火箭升空俾二魚半(不超過三魚)

除非遇到二十幾至三十歲靚女做髮仔,否則以上價格不會向上調整!

引用:
原帖由 newbc 於 2021-6-28 18:59 發表 查看引用來源
三魚加幾草可食早場指壓,年紀差不多,唔使升空,係入窿,而且服務一定足!
我早排見有成二十幾年無去過指壓,就去一兩間比較有名嘅早場 (其中一間食水餃的)睇睇!雖然早場都多人去但點知睇左三件都係怪獸唔岩食,無奈之下向揸 fit 人 say sorry 話都係睇唔上走人!揸 fit 人話好既女無咁早返架,同埋又要預約…..

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-25 17:47 發表 查看引用來源

那邊中間只有一間跌打舖 執埋就成條街都係 😁
新開個間唔知 但其他五間好難同小寶鬥   囡囡係高小小 就一個老闆娘已經殺晒啦  話晒都係大埸出身 一般大媽点比? ...
有跌打舖都好,整親支棍過隔離就係 😄

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-6-25 21:23 發表 查看引用來源

就算唔係小寶開舗, 條街其他D大媽見到都唔開胃啦
呢樣真,除非缺乏母愛啦!😄

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-26 23:26 發表 查看引用來源
有冇C兄開發到小寶店件C8,去左好多次都入唔到手,打算放棄啦
件 C8 開張時我都係試過一次升空,之後好似消失左咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆