上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.5k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-29 11:38 發表 查看引用來源

我早排見有成二十幾年無去過指壓,就去一兩間比較有名嘅早場 (其中一間食水餃的)睇睇!雖然早場都多人去但點知睇左三件都係怪獸唔岩食,無奈之下向揸 fit 人 say sorry 話都係睇唔上走人!揸 fit 人話好既女無咁早返架,同埋又 ...
早場係差啲,但對比返髮仔算抵食好多

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-29 11:45 發表 查看引用來源

件 C8 開張時我都係試過一次升空,之後好似消失左咁
靚C8應該冇做,而家新嚟幫工,升級至C9!吾多想入去!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-6-29 12:32 發表 查看引用來源
無做唔出奇,次次經過都唔見佢

引用:
原帖由 newbc 於 2021-6-29 11:46 發表 查看引用來源
早場係差啲,但對比返髮仔算抵食好多
早場 D 女始終接受唔到,睇完唔幫襯驚俾人打,哈哈! 好在揸 fit 人都 OK ,睇唔岩可以走

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-29 11:31 發表 查看引用來源

我就企硬不妥協…..

埋身肉搏 MMA 俾三魚(最多四魚),多過四魚去一樓一仲好,大把選擇!

長征火箭升空俾二魚半(不超過三魚)

除非遇到二十幾至三十歲靚女做髮仔,否則以上價格不會向上調整! ...
師兄講得啱,小弟都係咁,開天殺價者最多唔幫襯,所以我好少開發新女來來去去都係個幾間

看了C兄回貼,也十分同意。我也曾就價格方面題過一兩次。在疫情下怎會加價。我就貴就唔去,要做老襯咪一次。當然不計較不在此話下。一般務服兩鱼半合理。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-28 17:12 發表 查看引用來源

大約要五魚  升空都要三魚
都係搵返大鍋may姐算

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-6-29 12:32 發表 查看引用來源
好消息 C8回歸另外 小寶店旁新店已開張大吉 有晒花牌好誇張  七星連珠 各位師兄去到揀啱先入閘

人地只需target D肯被劏之人仕已夠哈哈哈哈

昨天往查看;年紀不像老人家!黑裙及黑絲;化粧有點濃!反應很好!有水!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆