上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
541  213.4k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-7-1 17:00 發表 查看引用來源

好消息 C8回歸另外 小寶店旁新店已開張大吉 有晒花牌好誇張  七星連珠 各位師兄去到揀啱先入閘
頭4間吾駛睇,除佐平之外,吾知有勿長處?

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-7-1 00:46 發表 查看引用來源
都係搵返大鍋may姐算
冇錯 ~ 最隱陣 !

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-7-1 00:46 發表 查看引用來源
都係搵返大鍋may姐算
大鍋好似轉咗舖

引用:
原帖由 Kasko 於 2021-7-1 21:40 發表 查看引用來源
昨天往查看;年紀不像老人家!黑裙及黑絲;化粧有點濃!反應很好!有水!
老實講 同樣要俾三魚 我必定揀佢 她一定是首選  因比好多大媽好看得多  依家髮仔  大媽级都要收三魚

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-7-2 18:21 發表 查看引用來源
大鍋好似轉咗舖
轉左邊度?

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-7-2 23:46 發表 查看引用來源
轉左邊度?
前些少前面燈位嗰間  係咪真係轉場我唔知 但係我經過幾次都見佢坐喺入面

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-7-3 12:04 發表 查看引用來源

前些少前面燈位嗰間  係咪真係轉場我唔知 但係我經過幾次都見佢坐喺入面
由99店向返石硤尾方向過馬路就係個間

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-7-3 18:51 發表 查看引用來源
由99店向返石硤尾方向過馬路就係個間

呢排成日見佢坐在入面

引用:
原帖由 newbc 於 2021-6-28 18:59 發表 查看引用來源
三魚加幾草可食早場指壓,年紀差不多,唔使升空,係入窿,而且服務一定足!
C hing 有冇早場指壓推介我想試下,推介意思唔係想要好野,只係怕遇到黑店
早壓係咪380?謝

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-7-2 18:26 發表 查看引用來源

老實講 同樣要俾三魚 我必定揀佢 她一定是首選  因比好多大媽好看得多  依家髮仔  大媽级都要收三魚
晚上十點行過,兩個都在店內,剛剛在門向我打眼色,化左妝加黑絲幾迷人,係我喜歡類型,不過入洞要5魚太貴了。
師兄佢升空3魚足唔足鐘? 會唔會hea 按就升空?

另外路過寶店未收,一肥c9在。
左邊新開店有燈但冇人,未知詳情。

四妹收左,佢左邊個間有一c9,  呢間有冇骨按?有冇人試過?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆