SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
13  213.4k

小寶係個名???

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-6-19 09:44 發表 查看引用來源

有件比較矮同不肥, 帶左個口罩相頭都OK. 其他就...
我搵事頭婆剪髮,吹髮時她對黑C係我隻手游來游去,,其實佢幾有女人味,
不過試過一次摧鐘到,一入去就吾耐煩咁.......以後都淨係剪髮,掃下對C就算

竹街近球場,新開有無CHING去過

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-20 08:19 發表 查看引用來源

去過  樓下是理髮  樓上就……😁  有個相頭較好C9 在竹街頭做過 機餐三魚起步
300起太貴啦

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-20 17:14 發表 查看引用來源
脚有紋身個女女,你估下几多歲?我在佢以前以前做個間舖頭,同佢鼓油好熟,佢話我知架,開頭我都唔信,但鼓油婆開手機比我睇佢老身我不得不信。估中冇獎。😅 ...
最耐以前係間好大好大既鋪個間,之後去了對面好細鋪做,現在又轉鋪??
我有佢Wechat,見佢話自己5張,

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-26 23:26 發表 查看引用來源
有冇C兄開發到小寶店件C8,去左好多次都入唔到手,打算放棄啦
入吾到手意思係咩???

引用:
原帖由 1351 於 2021-7-13 21:03 發表 查看引用來源

係味姐妹x閒 呢間?
早幾個月前去過,有條c8都幾好玩。
叫‘文迪’
玩到上下都除埋,係咁塞個妹想我幫佢瀨。
對野好撚好渣,仲好彈手。
不過唔足鐘,3魚 ...
請問邊咩街???

足街高0去了邊???驪說同舊店炒了後,去了另一間???

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-5 20:16 發表 查看引用來源
頭先去左SSP經開祝界路,

原本冇乜雨,後來落大乳9屎

我見到有間發記,見有件高佻靚輕中女幾吸引

入左去佢話有按摩推油,三舊水單鐘

上騎樓有兩張按摩床,上去先除清光,臥系床度享受按摩

按左半個鐘,幾有力水成身鬆晒,跟住轉 ...
CHING 是否公次條街???路口個間???

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-18 16:26 發表 查看引用來源

事頭婆黎架,一人店
驅風一流 , 哈哈
得番一個人??以前舊店,YOYO都幾正,

前往最後回覆