上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
70  213.5k

回覆 1# ccwu56x2 的帖子

捧場🤝支持👍👍👍👍

今日路過 小寶隔離店 真係開髮仔 開張後 短短幾間舖 就有七間髮仔 都咪話唔壯觀 可能引起注意 各位要小心

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-6-20 07:58 發表 查看引用來源
行過,好似係美髮店,見有人整緊頭髮,所以冇入
去過  樓下是理髮  樓上就……😁  有個相頭較好C9 在竹街頭做過 機餐三魚起步

引用:
原帖由 小王子 於 2021-6-20 11:54 發表 查看引用來源

係咪數字店,如果係🎆300,⛳500
正是數字店

引用:
原帖由 小王子 於 2021-6-20 14:36 發表 查看引用來源

試過兩次,樓上有房,我搵果位技C著黑C,7皮高踭鞋,成個造型已經加分,45分鐘,5魚入洞。樓上房穿頂,試過隔離叫到拆天。🤣
沖涼係下層
其實這店只有兩個C9 一個較肥 成日出門口㷛煙 一個係你講果個  腳有紋身 無可否認相頭吸引 以前在竹街頭車房旁三連店中間個間做過 也幫襯過  5魚一次真係見仁見智 喜愛便可

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-6-20 17:14 發表 查看引用來源
脚有紋身個女女,你估下几多歲?我在佢以前以前做個間舖頭,同佢鼓油好熟,佢話我知架,開頭我都唔信,但鼓油婆開手機比我睇佢老身我不得不信。估中冇獎。😅 ...
佢最初是在竹街三連舖对面做过 也在昌街一間小店做过

引用:
原帖由 waihin2013 於 2021-6-20 17:34 發表 查看引用來源
最耐以前係間好大好大既鋪個間,之後去了對面好細鋪做,現在又轉鋪??
我有佢Wechat,見佢話自己5張,
佢皮膚黑黑地好難睇歲數 乜有50㗎啦 不過打扮下又ok嘅

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-6-25 17:13 發表 查看引用來源
行完髪仔街,經過小寶店見唔返上次條 C8 ,幾次都見唔到!

小寶店隔離舖打開左一半閘,見到內𥚃趕緊工,應該差唔多開!

另外有兩間新髪仔後,其餘五間既老妖怪獸間唔中走出黎望下望下,都好既有兢爭先有進步 ...
那邊中間只有一間跌打舖 執埋就成條街都係 😁
新開個間唔知 但其他五間好難同小寶鬥   囡囡係高小小 就一個老闆娘已經殺晒啦  話晒都係大埸出身 一般大媽点比?

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-6-28 11:57 發表 查看引用來源
其實而家即係喺邊度邊個?
竹街尾球埸對面個C10

引用:
原帖由 Kasko 於 2021-6-28 15:23 發表 查看引用來源
現在開大要多少?
大約要五魚  升空都要三魚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆