SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
27  213.5k

今晚路過ssp買野,昅下e街多左d髮記,見到介皆近大排檔新店,見到小寶寶同另一c10可惜可食度偏低。即時轉戰去鴨記洗樓算!一仔好多輕中女開四魚包環吹抵玩好多!

小寶店有兩件新女,一高一矮瘦身型c9樣ok,想試新菜要快!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-7-6 15:36 發表 查看引用來源
C8 回歸小寶店…..
剛路經只見小寶,唔見c8及其他女,真系咁旺場?!

睇到呢度ching推介絲打按摩,膽粗粗去試下,見有一小肥矮大波皮膚白滑樣似mixc8技師,另一瘦樣一般較老,當然揀大波c8,開三魚包出火。上閣樓仔揀左邊床間格大d,佢替我按摩按頸肩腰又幾夠力,按左一陣撩我BM話加一魚可十八摸,渣落對大真波好彈手好好渣,OK! 就豪比妳,跟住上下其手狂渣波狂捽碟,女就同我慢慢波推又雙波夾腸仔勁舒服,最後佢邊奶我蓮頭邊溫柔慢慢起機,終右淫聲浪語中發射禮炮!

技師叫小li來自雲南,樣好姣有d肉地應該幾好砌,但今次話大姨媽到,下次再去試去有冇c餐。

頭先去左SSP經開祝界路,

原本冇乜雨,後來落大乳9屎

我見到有間發記,見有件高佻靚輕中女幾吸引

入左去佢話有按摩推油,三舊水單鐘

上騎樓有兩張按摩床,上去先除清光,臥系床度享受按摩

按左半個鐘,幾有力水成身鬆晒,跟住轉身,佢先按蓮頭,再按我小弟弟

我雙手當然唔客氣,又渣波又捽碟,捽到佢好爽淫聲叫不停……
系佢淫聲浪語下最終投降鳴響禮炮向靚女致敬!

爽完佢幫我請潔好,見仲未夠鐘,佢仲幫我按多一陣,足鐘服務又好認真身心舒暢!

引用:
原帖由 waihin2013 於 2021-8-7 16:53 發表 查看引用來源

CHING 是否公次條街???路口個間???
系,好多gay佬果間恭次路口

引用:
原帖由 hk_player 於 2021-8-8 00:49 發表 查看引用來源
竹/界街? 發記?比d提示la。。
呢度追開帖既實知……

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 13:50 發表 查看引用來源

間舖係咪紅底白字招牌,條女係咪啡黑lin頭好大粒?
好似系,我冇除晒伸手入去摸咋,lin頭大粒咩色就唔知!

琴日忍不住收工又去gay次旁happy, 今次見唔到高妹,見到皮膚白滑大真波小肥c8, 照舊三魚按+出火單鐘,
全程互動大車,奶蓮,捽碟,好似情侶甘訓系床上大車脷曡脷,左手渣波,右手指插鮮鮑,
除左冇得屌外乜都得,今次比上次好玩,佢玩得放好多!

剛路過菲煩,終見到個高佻c10企正門口,樣似ET瘦冇波,嚇左一跳後即閃!

前往最後回覆