SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
31  213.7k

引用:
原帖由 TAT0493 於 2021-8-4 21:49 發表 查看引用來源
手撕雞,有師兄講咗,係雅麗。依家豉油都唔做啦,係吉舖招租中。
當你企响桂林街、大南街。諗吓就知點解叫手撕雞。
呢個帖n嘅趣味性特色。
當年在手撕都留下好多美麗回憶

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-8-4 22:57 發表 查看引用來源

當年在手撕都留下好多美麗回憶
另外,超過廿年前了,最初最初去一間在海街近桂,間店現在仲有,當然面目全非,跟住醫街近桂,而家已是南亞佬店了。

引用:
原帖由 1351 於 2021-8-8 23:04 發表 查看引用來源

果個工次上去柯尿,有幾個男係到又唔係交水費,又眼望望。
究竟係邊範?
下午基佬集中營. 我如非必要下午都唔會去。有次柯完尿洗手,見到有條友摷緊另外一條友池塘. 見到我行過即縮手,我扮睇唔到。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-22 16:46 發表 查看引用來源

師兄你唔好理 此師奶現時是ssp紅人 行過親都唔見人 問豉油都話佢上緊鍾  總有些人覺得二叉值得
如果係基佬次條街行到荔口個 C9, 大波, 波真係正, 身段都OK, 樣見人見志, 我覺得OK, 但有撈味,同有煙味, 沙聲.  二叉當然唔值啦.

引用:
原帖由 waihin2013 於 2021-8-25 17:54 發表 查看引用來源
女人味係有,不過摧鐘,態度麻麻地,反而剪下髮,只手掃下對絲,撞下妹妹仲有FEEL,最重要只收剪髮錢,
貴花士由早年由煙妹帶入行. 在石荔煙妹開工的店第一次見,當時真係好OK, 不過已經肥底.  而家老左好多.

引用:
原帖由 man30 於 2021-8-28 12:22 發表 查看引用來源
Hi, 各位師兄好耐無見
歡迎歸位

引用:
原帖由 Kasko 於 2021-9-19 23:13 發表 查看引用來源
,,我問了多次也沒有回音!相信可能是天馬行空吧!
界尾五連店最尾一間.

狗2. 連隻狗都過埋新店.
引用:
原帖由 大jer明 於 2021-10-19 00:27 發表 查看引用來源

狗狗店2.0

話時話, 188最近多左好多寫手.

引用:
原帖由 dragonflydanny1 於 2021-12-8 20:33 發表 查看引用來源
公廁條女個波好好渣,但時間太快唔會番食
對波確實好揸手! 我去多數一般都足鐘. 不過撈味多少少, 番食幾次暫無興趣再去揸波.
另外一個樣比較似良家婦女, 但無咩得別, dup升空足鐘, 番食幾次又唔想去住.

前往最後回覆