SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
16  213.7k

終於去左墮lin店隔離,成日拉埋綠色布簾果一間。

只有一位四十幾歲,身材不高,樣普通c9。

過程都係差不多,但好似係潛建(唔肯定)

排毒時,成日叫住"睇我肥西, 睇下我隻肥西"

服務費要四魚。

引用:
原帖由 中女addict 於 2021-8-13 18:38 發表 查看引用來源

望落身材好,樣似ET外星人
对lin好似挺番d,無以前咁堕。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-12 11:48 發表 查看引用來源

我知邊間,都係髪仔舊人!試過不回頭了!
之前佢在其他髮仔打工而家應該自己舖!

而家要四魚貴左咁多!當年收二魚…..
四魚去 141 好過啦
佢话之前在风街,都係自己舖一个人做,果边拆楼才搬去足街。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-13 15:38 發表 查看引用來源

師兄仲邊有兩魚呢啲歌仔唱呀 而家呢個年代 30分鍾升空正常價係4魚 3魚已經係友情價
如係舊舖好似四妹店薯片店狗狗店,熟面口客都係200-250(排毒,有些仲自动解上下甲),全身互动就300-350。

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-8-13 19:16 發表 查看引用來源
之前起楓街已試過,好順得人,用口又得,下边又得,得左,而且唔貴,冇而家C兄講咁貴,可能搬過來,租貴。
以前風街行過,仲以為真係做facial果d舖。

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-20 10:42 發表 查看引用來源

菲煩以前在狗狗店隔離話係正骨,個陣有個靚妹做係好撚正(得 18 歲),其他師兄得知有靚妹,就好似包撚左佢咁,搞到我再試唔到了!

之後菲煩無租狗狗店隔離,去左基廁旁!人只有事頭婆和一個 C9 中女(周圍髪廊遊走既舊女)!一段時間後,C9  ...
以前口罩妹
菲煩c11豉油同果個C9中女最早期都在廟對面間正骨水。
而家菲煩c11豉油有無同人排毒?

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-10-18 13:09 發表 查看引用來源
上星期五發現新店,生果道窗街交界。海鮮酒家行前少少!望入去似係舊人開兼怪獸級….
狗狗店2.0

前往最後回覆