上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
70  213.5k

引用:
原帖由 taisek 於 2021-7-16 20:53 發表 查看引用來源
如沒有記錯,在SSP25某c兄在4月19日提及XX休閒店中大伏。而剛有c兄提及兩魚二的價錢。四妹很久沒有幫襯。相信都是在合理收費。可能各C兄遭遇不同。
從來呢啲髮仔 都係百貨百客 百客就百價錢 最主要 就要睇下你同個師奶有冇feel  有嘅話可以兩魚乜都有得玩 冇feel嘅話 就算3魚都玩到一肚氣 所以我哋係睇一般而言 至於何謂合理收費 亦都係好睇個人 不過而家啲髮仔師奶 真係不敢恭維 又貴又唔好玩  一般而言

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-7-22 09:07 發表 查看引用來源
昨天係咪著粉红色連身短裙個C8?
我經過親都見佢著呢件戰衣!

引用:
原帖由 血~ 於 2021-7-24 18:59 發表 查看引用來源
500落唔落倒樓?
係舖都要呢個價 外出我稔要七魚至一仟

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-7-27 10:41 發表 查看引用來源
大鍋算唔算?
算   
兩大長老   要俾個長期服務獎

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-7-27 14:07 發表 查看引用來源

1. 大鍋 (之前 99 店)
2. 曲髪  (薯片舖隔離)
3. 唔記得個名 (足街 x 牒)

其實好多都來自以前第一代元老級髪仔 (緣髪廊),仲有少量元老散落周圍髪仔店 ...
彩牒………… 邊個係元老? 係咪我get錯 師兄係咪講緊街口X雪隔離嗰間

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-7-28 15:26 發表 查看引用來源
記番起1898前邊界線上,機舖隔兩個舖,最元祖一間,個阿婆可能最老資歷。

同一間舖十幾年前有個阿紅,而家在醫街尾近音街。

另外,醫街貴花田對面有間開左十幾年的飛髮舖,有個肥c10成日同人剪髮,但都有同人排毒。 ...
機舖隔兩間舖個阿婆好老 每次行過我都唔明她還有生意?仍可生存?唔明?但抬頭一看舖名更頂癮  無言🙂

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 13:55 發表 查看引用來源
計計埋埋,到現在為止,ssp髮仔d女,已食過八成以上。

其他無食,係因樣衰、肥矮、食煙。
師兄咁呢個唔啱你啦 佢成日企喺公廁旁邊啲巷仔入面食煙 我幫襯佢嗰次都成浸煙味

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 19:00 發表 查看引用來源
終於去左墮lin店隔離,成日拉埋綠色布簾果一間。

只有一位四十幾歲,身材不高,樣普通c9。

過程都係差不多,但好似係潛建(唔肯定)

排毒時,成日叫住"睇我肥西, 睇下我隻肥西"

服務費要四魚。 ...
似乎排毒4魚是公價  真係百物騰貴😔 如唔好彩遇着過唔好玩 真係喊得一句句

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-11 18:45 發表 查看引用來源

藍白應係正經剪髮,就係紅白一間有條小肥c9成日在廁所後巷食煙。
依家便是講緊這C9

引用:
原帖由 hk_player 於 2021-8-11 20:33 發表 查看引用來源

睇左陣,其一中大波中女著緊白t, 都幾大波。。

原來有另一個女,佢地一個接一個,都幾好客。。
邊個正d呢?

一比人入左就有排等,我都係等下次。。 ...
以前成日經過都覺得佢好静 無乜客 但最近明顯係好生意咗  成日着緊T 短衭走到咁遠食煙 一來一回都係宣傳嘅一種😄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆