上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
68  213.5k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-17 18:44 發表 查看引用來源
剛路過菲煩,終見到個高佻c10企正門口,樣似ET瘦冇波,嚇左一跳後即閃!
事頭婆黎架,一人店
驅風一流 , 哈哈

引用:
原帖由 taibb 於 2021-8-17 16:23 發表 查看引用來源

師兄, 墜 lin 開大使唔使落下咀頭? 要幾錢?  
尋日有幸食左,三魚半

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-8-18 20:26 發表 查看引用來源

師兄有無叫佢表演樂器呀?
佢唔肯奏樂,可能我第一次幫襯掛
無謂強人所難!至於好唔好砌,我個人就覺得都係普通….

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-19 11:38 發表 查看引用來源

佩服師兄可以三魚半開到大 而家問親價都係兩魚淨按升空加一魚  即係要3魚 另外慕名幫襯咗公廁旁師奶兩次 每次都要三魚升空 都係做同一樣野 上路通 下路不通 師兄講嗰啲我都冇 可能我唔夠師兄靚仔😂 不過相頭真係幾 ...
師兄唔好咁講啦,但事實上又有唔少技師話我靚仔身材好(砌完墜 lin 都咁講)…….哈哈😄
其實我差唔多四十中,睇落似三十幾,可能咁而多人讚掛 😎

個日我都行過公廁旁,兩位師奶響哂度,一個高挑一個好大波!但最終無試…..

引用:
原帖由 waihin2013 於 2021-8-20 09:26 發表 查看引用來源
得番一個人??以前舊店,YOYO都幾正,
菲煩以前在狗狗店隔離話係正骨,個陣有個靚妹做係好撚正(得 18 歲),其他師兄得知有靚妹,就好似包撚左佢咁,搞到我再試唔到了!

之後菲煩無租狗狗店隔離,去左基廁旁!人只有事頭婆和一個 C9 中女(周圍髪廊遊走既舊女)!一段時間後,C9 中女無做就只有事頭婆一人!孤身睇店…..

由於事頭婆係 C11 級,所以無乜興趣!除非真係為咗正骨,佢正骨係唔錯好有力….

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-8-20 23:07 發表 查看引用來源

以前口罩妹
菲煩c11豉油同果個C9中女最早期都在廟對面間正骨水。
而家菲煩c11豉油有無同人排毒?
正是口罩妹,哈哈
咁我又唔知喎,話係正骨但豉油有時又著連身短裙黑絲,都唔知開邊瓣….😅
後生仔肯定唔會去(除非缺乏母愛)都係做阿伯生意啦!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-22 16:46 發表 查看引用來源

師兄你唔好理 此師奶現時是ssp紅人 行過親都唔見人 問豉油都話佢上緊鍾  總有些人覺得二叉值得
師兄,就算條 C9 紅到爆燈都唔值 $2000 !我見過真人,波係好大(接近雨點乳牛級數)但樣子明顯不後生!$2000 我去食酒店高鐘好過,或者去 141 都執到五次(當 $400 一次)

引用:
原帖由 taisek 於 2021-8-22 20:24 發表 查看引用來源
越睇越驚。SSP按摩店原意提供中老年人快樂時光,滿足一下慾和飛機餐。更重要是消費大衆化。近來看到有C兄好像尋寶般,發現新大陸。最大件事係一登龍門效果。如果是某一店某一服務員收費天價,冇問題。最怕是全行響應就怕怕 ...
不怕佢全行響應,客人罷食便可!餓撚死佢為止!
貴過 141 / 酒店高鐘,洗撚去髪仔咩!又無涼沖….

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-8-23 12:32 發表 查看引用來源

師兄早晨  呢個師奶最近真係有些紅(行過親都見佢不在店 唔知係咪上緊鍾) 佢當然唔值2000一次  可能求其出個價至在嚇退那師兄啩 2000次有排都未到佢 波算大但同雨点乳牛比仍欠一截 只不過身型好 成日着緊身衫咪覺得 ...
所以師兄咪要企硬唔好心軟羅,無理由佢講幾多你就俾幾多架!一定要壓下價,話我係出到咁多嫁者!無謂做壞個市…..呢個就係我用到(合理價格)食到野既原因啦…..

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-30 18:12 發表 查看引用來源
路過小寶店見有三女,小寶,一c10細粒,另一c8後生細粒,好快比地中海伯伯mark左齊上樓。附近的店全部拍烏英!快招返d後生技師救亡吧!
阿伯一個打三個咁勁 😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆