上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
70  213.5k

引用:
原帖由 uji_lover 於 2021-8-11 21:58 發表 查看引用來源

有時見到咁正
又撈有撈味
會跟下去邊
心諗有得食就好
係呀
有時經過見到佢貼身T 短袜 高跟鞋 行入髮仔 好多人都會細佬戰勝大腦  入去放低幾魚

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-12 11:48 發表 查看引用來源

我知邊間,都係髪仔舊人!試過不回頭了!
之前佢在其他髮仔打工而家應該自己舖!

而家要四魚貴左咁多!當年收二魚…..
四魚去 141 好過啦
師兄仲邊有兩魚呢啲歌仔唱呀 而家呢個年代 30分鍾升空正常價係4魚 3魚已經係友情價

[quote]原帖由 hongkonger97 於 2021-8-17 18:44 發表 查看引用來源
剛路過菲煩,終見到個高佻c10企正門口,樣似ET瘦冇波,嚇左一跳後即閃! [/quote
去到菲煩 有冇行過隔離搵你個拿拿聚舊?

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-18 16:27 發表 查看引用來源

尋日有幸食左,三魚半
佩服師兄可以三魚半開到大 而家問親價都係兩魚淨按升空加一魚  即係要3魚 另外慕名幫襯咗公廁旁師奶兩次 每次都要三魚升空 都係做同一樣野 上路通 下路不通 師兄講嗰啲我都冇 可能我唔夠師兄靚仔😂 不過相頭真係幾吸引

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-19 12:38 發表 查看引用來源

師兄唔好咁講啦,但事實上又有唔少技師話我靚仔身材好(砌完墜 lin 都咁講)…….哈哈😄
其實我差唔多四十中,睇落似三十幾,可能咁而多人讚掛 😎

個日我都行過公廁旁,兩位師奶響哂度,一個高挑一個好大波!但最終無試….. ...
大波果個身型幾好(同班大媽比) 所以要三魚起步  成日着緊身衫  更加大cup數👍

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-11 15:51 發表 查看引用來源
琴日忍不住收工又去gay次旁happy, 今次見唔到高妹,見到皮膚白滑大真波小肥c8, 照舊三魚按+出火單鐘,
全程互動大車,奶蓮,捽碟,好似情侶甘訓系床上大車脷曡脷,左手渣波,右手指插鮮鮑,
除左冇得屌外乜都得,今次比上次好玩,佢玩得 ...
師兄  此師奶有大餐嗎? 價位如何?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-8-21 13:02 發表 查看引用來源

問過要收兩叉野,要去附近客棧,預房租三魚。
吓.......🥵 獅子開大口😤

引用:
原帖由 uji_lover 於 2021-8-22 16:12 發表 查看引用來源

She kidding me ?
師兄你唔好理 此師奶現時是ssp紅人 行過親都唔見人 問豉油都話佢上緊鍾  總有些人覺得二叉值得

[quote]原帖由 dragonflydanny1 於 2021-8-22 17:14 發表 查看引用來源

今日你未食藥呀 [/quote
何出此言? 我沒有得罪你……我只是表示師奶好生意啫!

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-8-23 10:22 發表 查看引用來源

師兄,就算條 C9 紅到爆燈都唔值 $2000 !我見過真人,波係好大(接近雨點乳牛級數)但樣子明顯不後生!$2000 我去食酒店高鐘好過,或者去 141 都執到五次(當 $400 一次) ...
師兄早晨  呢個師奶最近真係有些紅(行過親都見佢不在店 唔知係咪上緊鍾) 佢當然唔值2000一次  可能求其出個價至在嚇退那師兄啩 2000次有排都未到佢 波算大但同雨点乳牛比仍欠一截 只不過身型好 成日着緊身衫咪覺得佢大 我幫襯過佢  除咗口罩覺得年紀亦不少  依家ssp好多髮仔都要三魚起步 D師奶話二魚只是按 唔包升空😔 但髮仔D所謂按摩 算吧!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆