上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
68  213.7k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-11-12 08:07 發表 查看引用來源

早晨師兄 請問一聲係邊間機舖 係咪七連舖嗰間世X
係...........

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-11-19 18:35 發表 查看引用來源

師兄  剛路過機舖 見有兩師奶在內 一個包包面  一個金毛頭  可否明示是那位 謝謝
佢無染頭髮的,應該係包包面

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-12-8 21:47 發表 查看引用來源

對波確實好揸手! 我去多數一般都足鐘. 不過撈味多少少, 番食幾次暫無興趣再去揸波.
另外一個樣比較似良家婦女, 但無咩得別, dup升空足鐘, 番食幾次又唔想去住. ...
收費不便宜

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-12-8 22:31 發表 查看引用來源
條女有冇得開大?
聽聞可以,擺低五魚就得

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-12-8 21:56 發表 查看引用來源

早兩日見到即入閘. 好肉地但唔算係肥, 肉有彈性滑手幾好攬. dup完同我除完底底就自動無卡裝上床, 我即時又無卡裝開戰

波夠大夠堅, 好揸手.  西都算好插, 條女夠淫, 砌起來好爽.

可能番食, 但條街真係好揚,  ...
係呀,雖然 C9 級但笑得夠淫!如果唔係點會俾我捉上閣仔調較 😄

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-12-9 16:48 發表 查看引用來源

五魚唔得   早排有帖話收弍仟便是此師奶  新客好好招呼 起碼都叫做按下  熟咗後又不足鍾(二十分鍾)又hea所以都沒再幫襯 收費不平吖 升空 要三魚起埗 ...
二千屌幼幼酒店高鐘好過啦,洗乜屌佢?

引用:
原帖由 TAT0493 於 2021-12-17 11:23 發表 查看引用來源
無可否認,包包臉係勝在新面口,夠淫。
待客手法唔同其他髮花,旺埸咗,至於翻唔翻食,要睇個人要求。
提醒師兄們,唔好細佬控制大腦,免被劏。 ...
自從介紹咗俾你哋之後,上星期想番食竟然忙緊!

都係個句,叫你五魚甚至兩叉開大嘅囡一定要 say no ,唔好做壞市!呢啲價錢已經可以去一樓一 / 酒店高鐘,洗乜食佢?

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-12-16 23:45 發表 查看引用來源

唔信唔緊要, 好似有師兄話齋,唔同人可能唔同待遇。
呢樣係真的!如果好似 An 神撈咁,可能俾你免費中出添…..哈哈😄

新年新開始,2022 年一月會開新討論區繼續討論…..

暫定名字:
SSP 髪仔養生💈 討論區 2022

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆