SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
5  213.5k

引用:
原帖由 lonly9394 於 2021-6-24 15:00 發表 查看引用來源
pp而家好似仲有做,不過好似樓上舖
願聞其位 :)

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-6-19 20:36 發表 查看引用來源
今日路過 小寶隔離店 真係開髮仔 開張後 短短幾間舖 就有七間髮仔 都咪話唔壯觀 可能引起注意 各位要小心
真係小心上鏡

引用:
原帖由 newbc 於 2021-6-28 18:59 發表 查看引用來源
三魚加幾草可食早場指壓,年紀差不多,唔使升空,係入窿,而且服務一定足!
C hing 有冇早場指壓推介我想試下,推介意思唔係想要好野,只係怕遇到黑店
早壓係咪380?謝

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-7-2 18:26 發表 查看引用來源

老實講 同樣要俾三魚 我必定揀佢 她一定是首選  因比好多大媽好看得多  依家髮仔  大媽级都要收三魚
晚上十點行過,兩個都在店內,剛剛在門向我打眼色,化左妝加黑絲幾迷人,係我喜歡類型,不過入洞要5魚太貴了。
師兄佢升空3魚足唔足鐘? 會唔會hea 按就升空?

另外路過寶店未收,一肥c9在。
左邊新開店有燈但冇人,未知詳情。

四妹收左,佢左邊個間有一c9,  呢間有冇骨按?有冇人試過?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-7-4 15:01 發表 查看引用來源

OWEM 師兄  五魚開大只是我大約估計 因她升空收我三魚  所以我估佢會收呢個價 可能唔駛呢 同時呢D真係海鮮價 每人都不一樣 但無可否認 中女嚟講 佢真係幾吸引 佢升空三魚不足鐘 二十多分鐘左右 一定是hea按 小寶店  ...
謝謝你 :)

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-7-6 00:49 發表 查看引用來源

呢D髮仔邊仲有認真DUP架,又唔足中又成日獅子開大口
500開大不太值,以前就會去廟街食泰泰然後再去正骨😊

所以足鍾既8仔大家要留住同推介下

前往最後回覆