上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
68  213.5k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-8-28 17:32 發表 查看引用來源
疫情之下佢有無吹?
疫情前搵過,環保奏樂好舒服

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-9-7 23:28 發表 查看引用來源

抵啦師兄 玩咁多嘢 小埋都係三魚八
一樓一收費三魚八至四魚係公價黎
髪仔有 D 收五魚真係釆你都有味!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-9-9 10:32 發表 查看引用來源

如果咁講  髮仔三魚升空算貴  俾多一佰幾拾 有涼冲 有得環吹及小埋
就係啦

引用:
原帖由 newbc 於 2021-9-9 11:25 發表 查看引用來源
咁講不如去指壓早場,有啲仲後生過發仔,服務又足啲,都係3百幾左右
去指壓早場比較老好少食得落(真係靚既又要預約)睇完唔岩走怕被人打 😄,可能要焗住食!
一樓一打開門岩就岩唔岩就唔岩,無損失

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2021-9-7 21:18 發表 查看引用來源
今晚經開ssp,本來想揾公次髮仔靚輕中疏乎,但佢忙梗轉去黃金,
去左腹娃旭旭死,易扭右巷尾房有件細粒昅手真波靚輕中,開三魚八包環吹,
有前後侍浴,可任奶蓮,環吹吹功一流勁c服,跟住上套騎馬,狗仔式啪啪啪,
男上狂渣波狂屌出野!滿意 ...
今日去左你講個度腹娃旭旭死,條女都可以但無食(佢開我三魚半),之後食左第一間泰國長髪輕中,收費 三魚好笑容非常抵食!呢件可以長期 mark 鐘了

引用:
原帖由 Jack3927 於 2021-9-10 21:37 發表 查看引用來源
我估腹娃應該係福華,旭旭死=114
呢位師兄估岩左啦,福華街 114 號

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-9-10 17:29 發表 查看引用來源

甚麼是腹娃旭旭死?  師兄可否赐教?  今日想去幫襯公廁旁個師奶  兜幾個圈都唔見 真係咁旺?行到立痴痴都唔見     放棄
公廁旁師奶唔平喎

引用:
原帖由 kit1024 於 2021-9-11 14:01 發表 查看引用來源

c兄,泰輕中都係旭旭死嗎?
係…..

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-9-13 10:25 發表 查看引用來源
係咪即係何非帆果度?
係,行過兩間紅色招牌

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-9-13 04:25 發表 查看引用來源

會 豉油乜都做 成日見坐喺舖面 高高地嗰個 就係豉油 都會幫人按 及起飛 但係剪髮為主 另外個師奶 行十次 十次都唔見佢 應該上緊鐘 剪髮搵得少 嘥時間 ...
乜都做,肉搏做唔做? 哈哈
豉油身型 ok ,睇落後生過大波個件少少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆