上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
68  213.7k

引用:
原帖由 kit1024 於 2021-9-11 16:23 發表 查看引用來源

咩單位??
唐二樓右邊第一間,全層得兩個泰,好易搵
另外三樓都有一個後生,你可以睇下(唔記得邊間)

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-9-16 22:53 發表 查看引用來源

成間舖得新女同佢,另外兩件唔見唔知放假還是冇做,早排搵小寶開心時佢話四妹早一排中蛇,真定假我就唔知
四妹之前都試過中蛇,拉左閘一排無開

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-9-16 17:59 發表 查看引用來源
早幾日行過四妹舖見有件女未見過,身材高大好波,就幫襯吓按摩都可以,第二part R patpat R荔枝好正,了佢開大佢開我五魚我只畀三魚半最後開心發射,條女幾好砌 ...
岩啦!佢開五魚一定要企硬,否則做壞個市!
三魚半可以肉搏都合理!
今日去睇下見唔見到先…..

引用:
原帖由 uji_lover 於 2021-9-16 21:35 發表 查看引用來源

竟然3魚半有好野

話時話四妹而家點 應該有成兩年無搵佢
好掛住對波 同反應
上星期路過都係差唔多様,無乜點變
我唔止兩年了 😎

上星期五發現新店,生果道窗街交界。海鮮酒家行前少少!望入去似係舊人開兼怪獸級….

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-10-19 00:27 發表 查看引用來源

狗狗店2.0
原來係狗店 2.0 ,咁 1.0 係轉左手定點?

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2021-10-24 10:34 發表 查看引用來源
在此覆一覆網友  公厕旁師奶係唔足鐘嘅  平均只有二十分鐘左右 升空收三魚起  樣子一般  身型很好  第一次幫襯係會有驚喜的 幾次後就會好求其
大波個件?
見過真人好普通者,唔值

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2021-10-24 22:39 發表 查看引用來源
正正經經叫個雞好過啦
呢樣非常同意

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-10-26 08:57 發表 查看引用來源
唔續租,咁2.0位置近邊?
狗店 2.0 在窗街 , 海鮮酒家前幾間舖 , 好易搵

尋日經過機舖見到一件有肉地唔肥 C9 (新貨),個樣有笑容淫淫地即刻捉佢上閣仔大戰!皮膚白滑真波手感唔錯,傾好三魚就開始工作,奶蓮吹奏插!插緊期間隔離床竟然播汪阿姐 (萬水千山總是情),心諗屌那星但又有少少唔feel 喎 ,好似回到以前年代咁 😂!之後一路聽住一路屌最後發射埋單…..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆