上一頁下一頁
發新話題

SSP 髮廊💈 討論區 2021

收藏  |  訂閱
70  213.7k

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-9-12 22:29 發表 查看引用來源
豉油而家幫唔幫人按?同起飛?
會 豉油乜都做 成日見坐喺舖面 高高地嗰個 就係豉油 都會幫人按 及起飛 但係剪髮為主 另外個師奶 行十次 十次都唔見佢 應該上緊鐘 剪髮搵得少 嘥時間

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2021-9-13 10:41 發表 查看引用來源

乜都做,肉搏做唔做? 哈哈
豉油身型 ok ,睇落後生過大波個件少少
我稔會做  佢都OK吖 不過俾件大波爭了不小客 大波個件都做㗎 不過天價啫

引用:
原帖由 simonduck 於 2021-9-13 16:16 發表 查看引用來源
我了過佢開大,話唔做,可能我醜。
豉油? 樣唔重要 錢才重要  你肯一擲弍仟 大波嘅都做  當然俾得弍仟唔駛揾佢

引用:
原帖由 dragonflydanny1 於 2021-9-13 18:32 發表 查看引用來源

,服務比以前差了一些
大乳牛還有做?

引用:
原帖由 Para7 於 2021-9-19 12:41 發表 查看引用來源
前幾日,經過基次,見到有個C9係度食烟,身型真係勁,窄身衫大波短褲露臀,見佢啱啱食完烟,立即跟住,原來係隔離開工,我即刻跟入,就上閣樓, 過程都係同各位ching 差不多,滿意服務。

另外扒文幾次,都唔知小寶店和四妹店係邊,有冇ching  ...
師兄佢收你幾魚 ?自從有非一般嘅師奶進駐後  費用被扯高不少

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-9-16 17:59 發表 查看引用來源
早幾日行過四妹舖見有件女未見過,身材高大好波,就幫襯吓按摩都可以,第二part R patpat R荔枝好正,了佢開大佢開我五魚我只畀三魚半最後開心發射,條女幾好砌 ...
師兄有無抄佢牌 叫乜名?昨天行過見一個颇為高大  戴大圓形耳環 唔知係咪就係呢個? 升空收幾多魚?想試下

引用:
原帖由 勞蘇 於 2021-9-22 17:36 發表 查看引用來源

應該唔係喇
師兄可否提示有乜特徵  或点稱呼 ?怕找錯人

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-9-25 00:16 發表 查看引用來源

界尾五連店最尾一間.
個度係六連店

引用:
原帖由 Para7 於 2021-9-25 15:38 發表 查看引用來源
六星連珠 都幾方便

sorry 師兄  今日再去數數  係七星連珠至真 😄

引用:
原帖由 Para7 於 2021-9-25 17:54 發表 查看引用來源
咁寶寶店都係最尾個間?

是  最尾一間  雅XX

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆